7 червня 10:50
Привіт!
Хочу поділитись своїм досвідом відгуків на вакансії в компанії та проходження етапів співбесід.
За останні півроку відгукувалась на вакансії в Uklon двічі.
Вперше на вакансію People Partner в лютому, вдруге на вакансію Personnel Officer в квітні.
Маю максимально різний досвід проходження цих етапів, можливо це залежить від того факту, що вакансії закривали 2 різних рекрутери, але можливо причина не лише в цьому.
Мій лютневий досвід взагалі пройшов без взаємодії рекрутера — відгукувалась на вакансію і тут на порталі, і через форму на сайті компанії.
Відповіді чи листа, що на данному етапі компанія готова розглядати мою кандидатуру на вакансію я так і не отримала, хоча вакансія ще тривалий час була активною на джоб бордах.
Хоча звісно я розумію, що наразі це не рідкість коли компанія не встигає опрацьовувати та надавати лист-відбивку всім кандидатам.
Мій другий відгук на вакансію в квітні увінчався зовсім іншим результатом.
Впродовж звичного часу для обробки відгуків на вакансію я отримала лист-фідбек від рекрутера Ксенії Кравченко про те, що компанія наразі не готова розглядати на мою кандидатуру, оскільки мій досвід не є релевантним для цієї посади.
Хоча направді він був, з моєї сторони був факап, так як я не розкрила детально цей досвід в своєму резюме. Про що я написала у відповідь на лист Ксенії.
Після чого Ксенія оперативно продовжила зі мною спілкування та запросила на пре-скрін інтерв’ю, після проведення, якого мені оперативно надали фідбек та запросили на наступне інтерв’ю з лідом команди.
Обидва інтерв’ю були максимально професійними та комфортними.
Після зазначеного терміну очікування фідбеку я отримала від Ксенії максимально розгорнутий та кандидато-орієнтований фідбек-відмову чому компанія прийняла рішення рухатись з іншим кандидатом.
Весь процес та спілкування залишив по собі приємні враження.
Дякую Ксенії за професійність та емпатичність.
Її робота відчутно вирізняється з-поміє середньостатичного процесу найму на ринку))
Кароліно, привіт!
Щиро дякуємо за розгорнутий відгук!
Чудово, що у тебе залишились позитивні враження від спілкування з нашим рекрутером.
На момент твого відгуку на позицію People Partner ми вже закрили дану вакансію, і зазвичай на лендінгу приходить автоматично фідбек, нам шкода, що через технічні обставини ти не отримала тоді відповідь. Круто, що ми все-таки змогли дізнатись більше про твою експертизу та розповісти тобі про нас.
Ми раді, що у висновку твій candidate experience залишився на високому рівні.
Бажаємо карʼєрних успіхів!