2 лютого 13:32
В липні відгукнувся на позицію Marketing Research Specialist Senior.
Мені швидко написала Ann Mukoida та домовилися про співбесіду.
Співбесіда пройшла добре)
Далі отримав фідбек який був дивним для мене:
1. Мені сказали, що в мене завеликий досвід для позиції, а позиція була Senior рівня. Я написав що в мене 4 роки досвіду і підходжу на цю позицію.
2. Відповіді чекав 4 дні (рекрутер була у міні-відпусці).
3. Після цього отримав відповідь, що рекрутеру здалося, що мені буде не цікаво на позиції, але це вже моє рішення вирішувати цікаво мені чи ні.
4. Далі ще цікавіше — у рекрутера та колег виникли питання щодо мого досвіду у розробці та проведенні дослідження, створення дизайнів дослідження, розробки методологій, створення анкети, хоча перед цим я для них був занадто досвідчений для цієї позиції. Де правда?)
5. І тут в мене виникло ще більше питань. І до того ж про свій досвід проведення досліджень я розповідав на співбесіді. І я не зрозумів куди ділася вся інформація, де я в деталях розповідав про всі дослідження, які проводив від етапу дизайну до презентацій результату.
6. І в кінці цього всього затягнутого процесу пройшов інший кандидат на позицію про що мені повідомили згодом.
Як висновок, я розчарований в такому процесі рекрутменту, тому що через уточнення, сумніви та фантазії рекрутера, щодо мого інтересу та не врахуванні мого досвіду, я не зміг попасти на 2 етап рекрутмет-процесу та в не встиг попасти на позицію.