16 травня 2023 16:18
Дуже зацікавали вакансія Project Manager в компанії, тому що для мене важливо робити щось дійсно значиме для суспільства, якими вважаю продукти Uklon. Але відправивши заявку на відкриту вакансію тричі (спочатку через просту подачу заявки в LinkedIn, потім напряму написавши HR, потім відгукнувшись на вакансію тут) — не отримала жодної відповіді. При тому, що від LinkedIn отримувала повідомлення про те, що мою заявку переглянули і HR дивилася мій профіль.
Як на мене, то відповідь кандидату обов’язкова незалежно від того підходить він компанії чи ні. Тому тут прочитала багато позитивних відгуків, а власне враження поки що скласти не можу, не дуже приємний осад залишився після такого досвіду.
Дякую, Юлія. Отримала фідбек після свого коментаря вище. Але, на жаль, все одно ситуація дивна. Спочатку мені написали, що я оверклаліфайд для цієї позиції, тут все ОК, ця відповідь точно має право на життя. Але коли я уточнила, що мені цікавий продукт і місія компанії, що я розумію на що йду — у відповідь прийшло запитання «чи мала я досвід роботи у напрямку доставки чи логістики?»
Конкретно в цій сфері досвіду управління проектами не мала, на що мені відповіли, що через це я не підхожу для даної вакансії, бо шукають кандидатів саме з таким досвідом, чого також я не бачила в описі вакансії ні тут на DOU ні у LinkedIn.
І за 7 років в ролі РМ можу сказати, що методології та правила управління проектами в сфері IT однакові незалежно від сфери діяльності компанії/продукту. Тому відповідь HR прозвучала для мене незрозуміло..
Вікторіє, привіт! Дякуємо за активну зацікавленість у нашій компанії. Ми перевірили ваші відгуки, бачимо їх. Через досить велику кількість відгуків на дану вакансію команда рекрутмента ще не мала змоги в такий короткий час дійти до опрацювання вашого CV.
Тож обов’язково чекайте на фідбек від нас. Гарного дня!