UKEESS Software House

Львів

11 травня 2020 2:38

Yevgeny Zazdravnykh, Java Senior Software Engineer в ПУМБ

Проходив співбесіду в цій компанії, приділяють багато уваги сухим теоретичним питанням за стандартним переліком, як це звично для України. Дають тестове завдання, яке потребує кілька днів по факту. Зауважень немає, просто майте на увазі, що добре ганяють по теорії без особливих питань по технологіях. До речі, за бажанням можна отримати детальний відгук, якщо не пройшов, за що щиро вдячний.

Євгене, вдячні за відгук!
Сподіваємось, що він буде корисним для наших наступних кандидатів і дозволить їм краще підготуватись до наших співбесід.
Щодо нашого з вами interview, то хотіли б ще раз подякувати за Ваш витрачений час! Не зважаючи на теперішній результат — хлопці залишились задоволені спілкуванням з Вами на співбесідах і перед ними, направду, був не простий вибір, оскільки ви були в числі сильних фінальних кандидатів. І, при остаточному виборі, не завжди рішення було одностайним на користь того чи іншого кандидата ;)
Щиро сподіваємось, що нам ще вдасться попрацювати разом і ми зможемо Вам довести, що цю теорію ми таки використовуємо на практиці в проектах:) В будь-якому випадку, можемо Вас рекомендувати будь-якій іншій компанії як професіонала!
З повагою, команда UKEESS.

Підтримали: Yevgeny Zazdravnykh