17 жовтня 2025 12:15
Всім привіт! Я хотіла б поділитися своїм враженням щодо комунікації з командою Uinno під час процесу проходження інтервʼю :) Перш за все, мені хотілось відмітити чудову комунікацію з боку HR команди — Олени і Діани. Надзвичайно приємно, коли до інтервʼю ретельно готуєшся не лише ти, а й людина, яка його проводить, вивчаючи всі матеріали, які надали.
Хочу відмітити, що Олена змогла дуже детально розповісти про очікування компанії від нового кандидата, обовʼязки, поточну ситуацію на проєкті і всі важливі деталі, повʼязані з вакансією. Також, дуже класною можливістю було ознайомитися з компанією через їх інсту та ютуб, бо завдяки цьому можна хоч і віртуально відчути вайб компанії та заочно познайомитися з людьми, які там працюють.
Технічне інтервʼю теж справило на мене приємні враження, адже воно пройшо у форматі цікавої професійної бесіди (а не як інколи складається враження, що ти на допиті :)
Цікаві кейси, можливість послухати бачення вирішення цих кейсів від більш досвідчених колег, розгорнуті відповіді на мої питання — дуже вдячна Дмитру та Ігору за це.
Бажаю Uinno лише примножувати все те чудове, що у вас вже є і продовжувати нести в світ приклад класного процесу найму нових людей :)