Uinno

Львів, Запоріжжя

2 жовтня 2025 11:47

Hanna Oleinik, Head of Sales в Uinno

Цього року будемо відмічати річницю — мої 6 рочків в Юі, вже, виходить, першокласниця :)
Коли я приходила, нас було приблизно 12 людей, я була 2-м менеджером загально в компанії (вже був один ПМ). Майже не було процесів (точно не було описаних), в ui-general час в слеці писали все підряд — від апдейтів по роботі запорізького офісу до мемчиків, і можна було працювати лише з офісу. А ще не біло ковіду, широкомасштабного вторгнення...

За 6 років змінилось настільки багато, що аж страшно як плине час. Тепер в нас не 2 окремі менеджери, а сформовані відділи — Sales, PMO, EMO, HR & Recruitment etc
Процеси описані і пожежі зачасту можна навати «контрольованими» :) .
Проєкти — не апворк-шабашки, а великі і красиві аутсорс партнерства де створюється реальна цінність.
В нас є такі бенефіти, яких отвєчаю нема у більшості — ui-kudos chat & kudos shop; ui-virtual-coffee, можливість прийти і сказати «я тут облажалась» і отримати підтримку. І це, до речі, не на заміну отим класичним «компенсація психолога, спорту, кава у вже 2-х офісах)), оті всі вакейшони що ще й збільшуються з кожним роком і тд і тп»

Але незмінно лишається одне. Що можна написати будь-якому екс-співробітнику Юі (які точно скажуть правду, чого їм вже брехати) і кожен/на скаже «це була найбільш people-first компанія де я був/була». Бо це не змінилось за всі мої 6 років. Люди були і лишаються в пріоритеті номер 1 для власників і для бізнесу як системи в цілому.