Uinno

Львів, Запоріжжя

29 січня 2025 19:34

Алексей Соловьёв, Business Development Officer в Uinno

Я дуже рідко залишаю відгуки, і тільки коли справді є що сказати. З першого дня в Uinno я відчув себе частиною дружньої к̶о̶м̶а̶н̶д̶и̶ сім’ї, як у довоєнні часи. Тут C-levelи легко виходять на дзвінки, швидко відповідають і допомагають, дуже зріла культура з повною відсутністю мікроменеджменту, та фантастична система фідбеку і мотивації, яка не просто існує для галочки.

Хоча я ще з ковідних часів був прихильником ремоут-культури, Uinno — це та компанія, в якій навіть мені дійсно хочеться ходити в офіс. Тут круті навчальні та фан-мітапи, атмосфера підтримки та розвитку.

Якщо коротко: Uinno — це IT, яким воно має бути. Компанія, якій не байдуже ні до клієнтів, ні до команди. Компанія здорової людини! 😊

Наша фортеця — офіс в Запоріжжі, завжди чекатиме тебе у гості! Але можливо, колись відкриємо простір і в твоєму місті :)) Було б чудово разом ходити на обіди і продовжити традицію наших тенісних турнірів.

Дякуємоо за такий приємний відгук, сподіваємось і надалі залишатись комфортним комʼюніті для тебе!)