UGI STUDIO

Київ

Відгукувався на позицію Junior Unity Developer з досвідом від 1 року. Спілкувався з дуже привітною HR Halyna Nazarova в LinkedIn, після чого одразу отримав тестове завдання.

Тестове дали без дедлайнів, але просили зробити швидше. Так як стилістика ігор, над якими працює компанія, мені дуже сподобалась — я поставив собі в пріоритет викластись на 150% і застосувати всі навички, які можна було використати в тестовому. Для задачі не обов’язково було робити робочий прототип, але я все ж зробив, щоб мати більше шансів перейти до наступного етапу.

Через деякий час отримав детальний фідбек з кучою граматичних помилок, причому деякі пункти були не обгрунтовані і, здається, навіть не дописані до кінця, тому іноді було важко збагнути, що хотів від мене перевіряючий. Було зауваження, що я застосував в тз Zenject, але «концепція DI не розкрита, можна було просто передати залежності за допомогою спільного контроллера» (Спеціально використав DI, бо на попередніх тз отримував зауваження: залежності передаються через Singleton або загальний клас, хоча б застосували мінімальний DI). Деякі зауваження були очевидно притягнуті за вуха, тому що їх можна було виправити менше ніж за хвилину. Практично всюди фідбек вказував на помилки, але не говорив, як би краще було це зробити на думку людини, яка перевіряла тестове.

Тому я вирішив написати Галині з проханням надати приклад тестового, яке вони вважають зразковим для цієї посади. Після чого тон розмови HR різко змінився і мені відмовили сказавши буквально «Віталій, вибачте, але звичайно, що ні. Це комерційна таємниця і я не маю права звичайно надавати „зразкове“ ТЗ».

Вцілому склалось відчуття, що вже взяли людину з кращими навичками ніж у мене, але замість того, щоб просто про це сказати і надати якісь поради у фідбеку — отримав те, що отримав.

В якому районі Ваш офіс?

Підтримали: Dmytro Rybak