Працюю Laravel розробником в UFO Engineering більше року. Дружня атмосфера в колективі та постійна підтримка. Є постійні уроки англійської, які підвищують рівень мови. Тільки приємні враження про компанію. Створені усі умови для саморозвитку та підвищення професійного рівня! Раджу усім цю компанію!

Компанія з сучасними підходами та чудовим колективом. Особливо хочеться відмітити СЕО, який завжди прислухається до своїх співробітників і готовий до розмови. Рада, що мала змогу попрацювати з такими людьми.

Остались крайне негативные впечатления от собеседования с СЕО этой компании. Создалось впечатление, что этот человек меня почти не слушал, переспрашивал мои ответы на технические вопросы, периодиодически даже посмеивался, непонятно то ли с меня, то ли он параллельно вёл ещё с кем то разговор. А и ещё важный момент — после моего отклика на вакансию на djinni.co мне ответили не на самом джине, а написали в телегу. Обычно так делают работодатели, которые не хотят потом платить джину за найм. Вобщем выводы делайте сами.

Інно, дуже шкода, що у вас склалося таке враження від другого етапу інтерв’ю, оскільки ми завжди хочемо створити легку та невимушену атмосферу на наших співбесідах, щоб кандидат чи кандидатка почували себе у своїй тарілці та не нервували. Можу вас запевнити, що в нас не було на меті вас якось образити, або посміятися, на жаль, ви зчитали нашу відкритість та легкість у розмові саме так.
Зв’язуємося з кандидатами через телеграм для більш швидкої та якісної комунікації.
У будь якому випадку, дякуємо за приділений час нашій компанії та бажаємо знайти те, що шукаєте!