20 лютого 2023 20:46

Oleksii Platonov, Automation QA Engineer в EOS Data Analytics

Працював в цій компанії 2.5 року. Про компанію залишились тільки приємні спогади. За час роботи встиг спільно попрацювати та познайомитись з більшістю колективу. З кимось на проєктах, з кимось спілкувались в офісі, з деякими бачились лише на корпоративах, але з кожним було легко та комфортно, завжди могли знайти спільну мову. З багатьма продовжуємо спілкуватись і зараз, стали гарними друзями.

Компанія має свій продукт та декілька проєктів від зовнішніх замовників, я працював в обох варіантах. Всюди було комфортно, працюють досвідчені спеціалісти, завжди є з ким порадитись по різних питаннях. На кожному проєкті є проджект менеджер, який робить все, аби команді було зручно співпрацювати, а замовник залишився задоволений результатом.

За рівнем оплати ніколи не ображали, присутні регулярні ревью, навіть зараз, в період війни (це заслуга топ-менеджменту).

Підсумовуючи, «гарний колектив, цікаві проєкти та гідний рівень оплати» — це не стереотип, а позиція цієї компанії. Працювати тут було для мене задоволенням!

Підтримали:  Darina Fesak