24 березня 2023 1:33
Пропрацював в агенції майже 3 з половиною роки. В принципі, погоджуюсь з тим, що написала Альбіна, але все-таки напишу від себе про основні переваги та недоліки, якими їх побачив я.
Отже, найголовніша перевага, як на мене це можливість для швидкого кар’єрного зростання. Якщо ви взагалі без досвіду або з невеликим досвідом, але здібні та з великими амбіціями і при цьому англійська хоча б рівня B1, то у вас будуть усі можливості для того, щоб в найкоротші терміни дорости до рівня мідлл і вище. Цьому, в першу чергу, сприяє велике різноманіття клієнтів. Тут тобі і клієнти з великими бюджетами і з малими, і еком і лідген, і стартапи і клієнти з історією, хочуть рекламуватися тільки фб, а є такі, що одразу всюди, плюс географія клієнтів взагалі не обмежена. З таким різноманіттям точно не вийде робити все рутинно і для того, щоб робити гарні результати для будь-якого клієнта доведеться грунтовно розбираться в темі і тому поверхневих(шаблонних) знань тут буде недостатньо. Це стимулює швидке навчання. По-друге, швидкому навчанню сприяє те, що в командах дуже френдлі атмосфера і кожен за необхідності може проконсультувати чи допомогти, якщо виникли складнощі.
Ну, і пару прикладів по можливостям зростання:
— Я, прийшов в компанію в листопаді 2019 на позицію мідла, вже в липні 2020 підвищили до сіньйора, а в квітні 2021 став тім-лідом.
— Колега, що прийшла до мене в команду в червні 2021 без досвіду чисто з пройденими недокурсами по таргетингу, в грудні 2021 вже була апнута до мідла, в липні 2022 дійшла до сіньйора, а в лютому 2023 вже стала тім-лідом.
Як на мене непогані можливості для зростання, аби тільки було бажання та клепка в голові) В цілому якщо ви заслуговуєте на підвищення, то ніхто вам палки в колеса ставити не буде, бо всі зацікавленні аби у вас була достатня мотивація.
Кому б не радив йти:
а) людям з великим досвідом, які до цього працювали по певним процесам і принципам і не готові у випадку необхідності переналаштовуватися під підходи, які прийняті в агенції
б) людям у яких з досвіду тільки робота в арбітражі. Як показує досвід, то в агенції ваші пепередні знання йдуть тільки на шкоду.
в) у вас поганий рівень англійської.
З приводу виплат. Тут неймовірна повага керівництву, що:
а) ЗП завжди приходить вчасно. За 3,5 роки не було жодної затримки.
б) керівник притримується принципу «Краще я виплачу зайвого, ніж до мене будуть питання, що я комусь чогось не доплатив»
в) зп привязана до валюти і приходить в валюті
г) в умовах війни максимально сфокусувалися на тому, щоб втримати клієнтів та знайти нових. У підсумку доходи співробітників за час війни навіть виросли.
Ще з потенційних мінусів(навіть не стільки мінусів а реалій) до яких треба бути готовими, якщо збираєтесь подаватися на вакансію в UAWC.
Суттєва частина зп залежить від бонусів. У випадку джуна це
Ну, і підписуюсь під кожним словом Альбіни нижче) Я вже не став ті ж самі пункти ще раз писати)