Нічого сказати не можу про саму компанію але .... Досить дивна поведінка від рекрутера Veronika на Djinni. Подався на вакансію «FullStack Developer (WordPress + Next.js)» і через деякий час отримав пропозицію на зідзвон із СТО з поясненям «Ваш досвід виглядає дуже близько до того, що ми шукаємо, і мені хотілося б запропонувати обговорити можливість співпраці.», потім декілька днів мовчання, запрошень на міт — 0. Про всяк випадок запитав чи розглядається моя кандидатура — через дейкий час просто відмова «Ваш відгук на цю позицію відхилено». Без пояснень без нічого взагалі....
Працюю в U1CORE на позиції Head of Lead Generation, і можу сказати, що це місце дало мені дуже сильний ріст як у професійному плані, так і в особистому. Тут справді цінують ініціативу, нові ідеї та бажання розвиватися, а не просто «закривати задачі».
Подобається, що в компанії немає токсичної атмосфери чи постійного тиску — навпаки, команда підтримує одне одного, а керівництво завжди готове допомогти або вислухати. Є відчуття, що ти реально впливаєш на розвиток компанії та будуєш щось велике разом з командою.
Особливо ціную свободу в роботі, можливість тестувати нові підходи, будувати процеси та бачити результат своєї роботи не тільки в цифрах, а й у розвитку всієї системи. Для людей, які хочуть рости, брати відповідальність і працювати в амбітному середовищі — це дуже круте місце
Працюю в U1CORE і найбільше, чим захоплююся тут — це люди. Колектив просто неймовірний! З першого дня онбордингу відчуваєш себе частиною великої та дружньої родини, де немає місця токсичності чи конкуренції.
Тут діє круте правило взаємодопомоги: на яке б складне чи специфічне питання тобі знадобилася відповідь, колеги завжди підкажуть, зорієнтують і підстрахують.Менеджмент так само відкритий до діалогу та фідбеку. Дуже цінно працювати в атмосфері, де тебе підтримують і допомагають рости щодня!
Майже рік працюю в U1CORE на посаді Marketing Designer. Можу щиро і чесно сказати — компанія завжди буде старатись, щоб вам було комфортно працювати. Чудова команда, жодних конфліктів, завжди йдуть на зустріч та пропонують допомогу. Працюю на парт-тайм, маю можливість підлаштовувати роботу під свій графік. Жодного тиску та осуду. Рада, бути частиною команди, і бачити, як U1CORE розвивається, отримує нагороди. Радію, як за себе ❤️
Працюю в команді U1CORE Bureau на позиції партнер-менеджера — і це, без перебільшень, одна з найкращих професійних пригод у моєму житті.
Тут я не просто виконую завдання, а дійсно розвиваюсь щодня — як фахівець і як особистість. Командний дух неймовірно заряджає: кожен мотивований, підтримує один одного, є відчуття, що ми разом рухаємось до великої мети.
В U1CORE є простір для ініціативи, креативу та росту. Ти не частинка системи — ти той, хто її творить.
Рекомендую всім, хто шукає команду з характером, цінностями та амбіцією будувати велике. Приєднуйтесь до нас і допомагайте створювати велику систему єдинорогів 🦄
Дуже класна компанія, працювала там спочатку неповну зайнятість, потім забрали на повну. Класна корпоративна культура, дуже вільно без тиску себе почувала, в мене був тім лід Діма (хто з ним буде працювати, вам дуже повезло), і він дуже багато мене чому навчив. Зарплата була вчасно, і з цим ніяких питань ніколи не виникало, СЕО іноді накидав бонуси просто за те, що стараєшся, це приємно. Дуже рекомендую! З зон зростання, це процеси, компанія молода багато що будується, але не приносить дискомфорту.