30 липня 2025 12:41
Категорично не рекомендую цю компанію. Я пропрацював в ній 2 місяці на посаді сейлза, після чого був звільнений день-у-день. Хед оф сейлз Сергій, відповідальний за онбординг, був відсутній усі 2 місяці, а навіть коли з’являвся, ігнорував повідомлення. Пізніше ко-фаундер/СЕО Наталія сказала щоб усі питання, які виникають в процесі онбордингу, я адресував їй, що я і зробив. На більшість питань отримував відповідь м’яко кажучи у не надто ввічливій формі на кшталт «це ти маєш мені давати відповідь на ці питання сам». До слова я прийшов працювати з іншої сфери і до igaming до цього жодного стосунку не мав.
Коли Сергій нарешті вийшов на роботу після відпусток і лікарняних, мене просто було звільнено, незважаючи на те що я мав уже двох потенційних клієнтів. Були і інші цікаві моменти, наприклад на прощальному дзвінку повідомили що один лікарняний день, який я брав, оплачувати вони не хочуть (потім поміняли свою думку). Також я півтора місяці випрошував примірник договору співпраці, підписаний з їх боку (бо в них не практикується надавати його співробітникам). М’яко кажучи найдивніша компанія, в якій доводилось працювати.
Вітаю, Олександре!
Мене звуть Марина, я HR Lead компанії Twin Win Games.
Дякуємо Вам за відгук і за те, що поділилися своїм досвідом роботи в компанії. Нам щиро прикро, що Ваш шлях у команді завершився не так, як Вам би хотілося.
Ми завжди прагнемо надавати новим колегам підтримку на етапі адаптації — і справді шкода, що у Вашому випадку Ви не відчули достатньої залученості. Хотіли б зауважити, що Сергій був відсутній довгий час виключно через серйозний особистий форс-мажор. Проте, ми взяли кейс до уваги і вже працюємо над вдосконаленням процесу адаптації, щоб в майбутньому мінімізувати вплив несподіванок на процес.
Що стосується комунікації з керівництвом — ми визнаємо, що стиль спілкування міг бути сприйнятий як надто прямий або різкий, особливо якщо людина тільки починає шлях в iGaming. І це гарний сигнал для нас замислитися, як краще адаптуватися до різного досвіду нових колег.
Щодо лікарняного зауважу, що згідно політики компанії всі відсутності протягом адаптаційного періоду не є оплачуваними. Ця політика є у корпоративній бібліотеці. Всіх новачків знайомлять з політиками компанії на Welcome Meeting. Не дивлячись на це, було прийнято рішення не вираховувати цей день з Вашого розрахунку так як відсутність була погоджена керівником і додатково не було прокомуніковано те, що цей день може бути вирахований.
Прийняття рішень щодо подальшої співпраці завжди непросте і базується на низці факторів — як результатах, так і здатності швидко орієнтуватися у специфіці ринку.
Ми дякуємо Вам за вклад, який Ви зробили, і бажаємо успіхів у подальшому розвитку.