Twin Win Games

Київ

1 грудня 2023 16:33

Anton Borisenko, математик - программист в ТОВ Реком

У меня почти 2 года назад было собеседование по поводу вакансии математик для разработки слот игр — я именно такой математик с полностью релевантным опытом работы, есть портфолио успешных проектов, все дела, так что в слот играх , считаю, я разобрался неплохо. Мне тогда отказали без объяснения причины, наверное много запросил. 3 недели ждал результата собеседования. Эта вакансия и сейчас висит на джине, почти 2 года ищут! . Когда я их спросил: Вам самим не смешно столько искать математика, мне ответили: «Це нова вакансія, на розширення. Але з тими самими вимогами. Тому нажаль не пропоную її вам».
Цирк какой-то. Не рекомендую

Підтримали:  Дмитро Рижих

Доброго дня, Антоне!
Дякуємо за ваш коментар.
Нам важливий ваш зворотній зв’язок і враження щодо процесу найму.
На жаль, ми не знайшли комунікації яка була з вами раніше, щоб зрозуміти яку саме вакансію вам пропонували.
Вакансії Математиків ми маємо лише на фрілансі, так як дана стадія розробки є проміжною, а не постійною. Оскільки, проекти розробляємо в одній ніші, вакансія справді може бути однаковою, але під різні проекти чи для різних замовників.

Перепрошуємо що не надали вам раніше відповіді.
Бажаємо вам успіху у подальших пошуках роботи та своєї команди!

Якщо у вас виникли інші питання, чи потрібен більш розгорнутий зворотній звязок — напишіть нам на [email protected] щоб ми знайшли попередню комунікацію.
Гарного дня!