23 грудня 2022 10:22
Працюю в компанії більше двох років. Для мене найбільш важливі переваги роботи тут наступні:
— Дуже класний колектив, щирі та веселі, неймовірно приємні люди, тут я відчуваю спокій і душене тепло. Спілкування важливе для мене, тому можливість «варитися» не тільки в своєму ввіділі, а й налагоджувати контакти з різними людьми в компанії — це супер. Компанія всіляко заохочує до коллективних активностей та спілкування, влаштовує тімбілдінги, вечірки (мова про доковідні та довоєнні часи), різноманіття онлайн активностей для плідного та веселого проводження часу з колегами.
— Компанія зібрала пул спеціалістів своєї справи, завжди є до кого звернутися, якщо маєш питання, тобі допоможуть і підтримають. Адекватність в спілкуванні по задачам — це топчик!
— Можливість професійного та фінансового зростання. Якщо ти хочеш розвиватися, то компанія залюбки тебе підтримає (компенсація курсів, безкоштовні уроки англійської і т.д.). Перегляд заробітної плати завжди вчасно.
— Благодійна робота компанії стала для мене особливо важливою в період воєнних дій. Можливість долучитися до допомоги і бачити, яка допомога йде нашим віськовим дуже радує.