25 серпня 2025 15:13
Привіт! Вже 4 роки я працюю в TRIARE і можу впевнено сказати, що це компанія, де дійсно комфортно та приємно бути. Тут завжди тебе підтримають і допоможуть порадою коли ти цього потребуєш.
Керівництво відкрите й чесне — завжди можна обговорити будь-яке питання і отримати щиру пораду. Наш HR відділ завжди готовий вислухати та допомогти у вирішенні будь-якого запиту, що додає відчуття справжньої турботи. Офіс радує не лише робочим середовищем, а й різними приємностями — смаколиками, найрізноманінішими тімбілдінгами, кінопереглядами, музичними фестивалями та багатьма іншими подіями, які створюють відчуття великої сім’ї. Велика кількість різноманітних бонусів і плюшок. Найбільше ціную те, що компанія постійно дає можливості для розвитку: нові проєкти, навчання, обмін досвідом — усе це допомагає рости професійно та не зупинятися на досягнутому. При цьому робота тут ніколи не перетворюється на рутину, адже завжди є місце для креативу та нових ідей.
TRIARE — це місце, де цінують людей, їхню працю та особистість. Я радий бути частиною цієї команди.