Вітаю!
Дивне опитування у viber щоб відібрати кандидатів на роль DBA для подальшої співбесіди з NRD. У вашій компанії не прийнято давати фідбек?
Вітаю!
Дякую за Ваш зворотний звʼязок.
Хочу уточнити, що первинну комунікацію з кандидатами в цьому процесі ведуть зовнішні рекрутери, які супроводжують відбір на дану позицію. Зі свого боку вони повідомили нам, що фідбек за результатами первинного етапу був наданий.
У будь-якому разі дякую, що звернули на це увагу. Ми додатково синхронізуємося з рекрутинговою командою, щоб уникати подібних ситуацій у майбутньому та забезпечувати максимально прозору комунікацію з кандидатами.
Дякую за інтерес до компанії та бажаю успіхів у подальшому професійному розвитку.
Нещодавно пройшла випробувальний в Triangu (працюю в маркетингу), тому хотіла б написати декілька слів про компанію.
Компанія зараз активно розвивається, тому скажу чесно не всі процеси ще ідеально налаштовані, але для мене це швидше плюс, бо є можливість самому щось пропонувати, будувати процеси і реально впливати на результат. Не відчуваєш себе «маленьким гвинтиком»)
Команда приємна, колеги домогли швидко адаптуватися.
Якщо є амбіції розвиватися разом з компанією — це саме те місце!
Я пропрацював у компанії Triangu 8 місяців, і до певного моменту співпраця проходила без суттєвих проблем. Ситуація кардинально змінилася після вимоги мого керівника, Романа Шуляківського, «тимчасово» перейти на режим роботи по 16 годин на день, 7 днів на тиждень, із необхідністю перевіряти борд кожні 15 хвилин.
Формально це подавалося як «непостійна робота», однак фактично йшлося про повну зайнятість протягом 16 годин щодня з обмеженням мого права на відпочинок, особистий час та нормальний режим життя. Сам факт обов’язкового перебування в робочому режимі по 16 годин на добу в XXI столітті та в європейському правовому полі є неприйнятним і суперечить базовим нормам охорони праці.
Мені було обіцяно, що цей режим буде додатково оплачений. Однак жодної компенсації я не отримав: ні за понаднормові години, ні за роботу у вихідні, ні за фактичне подвоєння навантаження. Йдеться про суму, еквівалентну моїй місячній зарплаті плюс оплату щонайменше восьми днів по 16 годин.
Коли я почав коректно ставити питання щодо оплати та законності такого режиму, замість конструктивного діалогу керівник почав маніпулювати тезами на кшталт того, що «перевірка кожні 15 хвилин — це не робота». Така позиція ігнорує очевидний факт: якщо працівник зобов’язаний постійно бути в робочому стані, це і є робота незалежно від інтенсивності дій у кожну хвилину.
Фіналом цієї ситуації стало те, що мене просто видалили зі Slack без офіційного повідомлення, без пояснень, без дотримання процедур і без будь-якого врегулювання фінансових зобов’язань. Фактично я був усунений від роботи за те, що поставив «незручні» питання про оплату та умови праці.
Вважаю такі дії: — порушенням трудових прав,
— зловживанням управлінськими повноваженнями,
— створенням небезпечних умов праці,
— та фактично незаконним звільненням.
Хочу відповісти на цей відгук особисто як HR, яка супроводжувала співпрацю з боку компанії.
Ростиславе, мені справді прикро, що досвід роботи в Triangu залишив у тебе негативні емоції. Водночас важливо зафіксувати фактичну сторону ситуації, щоб уникнути перекручення подій.
Формат on-call duty був попередньо проговорений і погоджений з обох сторін як тимчасове рішення, а не як одностороння вимога чи постійний робочий режим, і цей формат був прийнятий тобою свідомо.
Усі виконані роботи були оплачені. Фінальний розрахунок здійснено в повному обсязі, включно з компенсацією за on-call. З боку компанії фінансові зобовʼязання були закриті коректно, це було підтверджено тобою фактом підписання актів прийому-передачі наданих послуг.
Щодо завершення співпраці: ініціатива припинення роботи виникла після твого письмового повідомлення про те, що ти перебуваєш в активному пошуку нової роботи. Повідомлення було надіслано поза робочим часом, а вже наступного робочого дня ми особисто поспілкувались у дзвінку, де спокійно й без конфлікту узгодили формат та умови завершення співпраці. Жодних «раптових» рішень чи припинення доступів без комунікації з боку компанії не було.
Зі свого боку я завжди була відкрита до діалогу й намагалася вирішувати питання в конструктивний спосіб. Саме тому мені особливо шкода, що замість прямої розмови ситуація продовжує виноситися у публічний простір у формі образ, нецензурної лексики та персональних звинувачень.
Triangu виступає за повагу, прозорість і коректну комунікацію — навіть у складних ситуаціях та при завершенні співпраці. Ми залишаємо за собою право захищати репутацію компанії, але водночас щиро бажаємо тобі професійного розвитку та більш позитивного досвіду в майбутньому.
Привет,
Я проработала в этой компании 9 месяцев. Работала на позиции QA Engineer.
Плюсы :
1) Замечательная команда людей, большенство из которых любят, что они делают, знают, что они делают при этом изо дня в день развиваются
2) Прекрасная рабочая атмосфера
3) Рабочие места чистые, все необходимое для работы вам предоставляется
4) Интересные проэкты
5) Достойный оклад (который всегда оплачивается вовремя)
6) Иногда бывают командировки
Минусы:
1) Расположение офиса (это субъективно, возможно, если у вас имеется машина, тогда расположение для вас будет несущественно)
2) Отсутствие страховки (если для вас это важно)
3) Медленный процесс оформления документов, например, при увольнении
Как по мне если оценивать данную компанию по 10 бальной системе, для меня это компания была 9 из 10. Я получила большой опыт, познакомилась с профессионалами своего дела, ходила на работу с большим удовольствием. Спасибо за это Triangu.
Если вы всегда в поиске постоянного развития и любите то, что делаете — вам сюда)