15 лютого 2020 22:42

Viktoriia Martynova, Front-end engineer в Zoolatech

Я була частиною Trembit майже 2 роки. У своєму відгуку хочу звернути увагу саме на процес роботи у компанії. Trembit має як досить великі, стабільні вже декілька років, проекти і в той же час активно працює у напрямку відеострімінга. Мені довелося працювати на декількох невеликих проектах з розробкою відео чатів. Спочатку було складно увійти в цю сферу, але завжди можна було звернутися з проблемою чи просто із запитанням до СТО компанії та інших колег. В період між проектами я працювала над внутрішніми проектами, де можна приділити більше часу вдосконаленням чи новим функціоналом, і в той же час вивчити для себе щось нове у цій сфері. Працювати в команді було дуже комфортно і просто, пропозиції завжди підтримуються і зважають на думку кожного. Колектив веселий і дружній, керівництво відкрите — тебе завжди почують і зрозуміють. Одним словом — сім’я:)
Значним плюсом можна відмітити те, що компанія турбується про розвиток співробітників і надає можливість вчитися будь-яким технологіям і напрямкам. Ти можеш знайти тут ментора чи просто підібрати курс на юдемі і сказати, що ти хочеш його пройти — головне мати бажання.
Скажу чесно, це була моя перша робота, і стало цікаво спробувати себе у іншій команді. Але досвід, що отримала тут — колосальний.