Відгуки про компанію Trastra

Працювала в TRASTRA трохи быльше року і хотілося б залишити правдивий відгук.
Як будь-який стартап цей проєкт має свої плюси і мінуси, над мінусами, доречі, весь час працює продакт і розробка.
На момент моєї роботи виникали труднощі технічного характеру і, відповідно нечіткість метрик, що в маркетингу є ключовим.
Найбільшим плюсом для мене була неймовірна робоча атмосфера і дуже привітна дружня команда.

Працювала в Trastra з квітня до вересня в 2021 році. Як, мабуть, і всюди, є свої переваги та недоліки. + цікава ніша, сучасний та актуальний напрямок діяльності, класні та привітні люди (що працювали зі мною, коли я там була), незабутні посиденьки після кожного Demo (one love просто). Щодо мінусів, (імхо) так як компанія ще на етапі свого розвитку, то є деякі питання щодо розподілу разробницького часу між продуктом та маркетингом. На останнє його було недостатньо, що спричиняло певні перепони у роботі, та не давало змоги розвивати його так, як планувалось, як наслідок, не було можливості досягати поставлених цілей.

Підтримали: Oleksandr BondarenkoHanna Petrova

CEO, CMO, та CCO громадяни россії

Вітаю!
Ця інформація не відповідає дійсності. Для уточнення: СЕО компанії — громадянин Чехії, СМО — громадянин України, СОО — громадянка України, а АМЛ офіцер — громадянка Литви. Більшість нашої команди — українці, які фактично проживають в Україні. Просимо не поширювати недостовірну інформацію. Якщо вам потрібна перевірена інформація про компанію, звертайтесь безпосередньо до нас.

Перейти до дискусії

Got little experience in Apr-Jun 2020. Pros: friendly team, hands-on crypto case studies, business opportunities within EEA zone, decent remuneration. Cons: non-declared wage (PE/ФОП), time-tracking tool, lack of overseas development, high crypto card rates resulted in a non-rivalry on a market, limited professional growth. Good fit for post-graduates to kick off career.