18 листопада 2023 15:38
Компанія «Traffic Label Limited» запропонувала мені роботу, я спілкувався з її рекрутером Ольгою Соболєвою.
Я успішно пройшов онлайн-тест, а потім і технічну співбесіду, причому вирішив усі завдання раніше терміну (годину замість запланованих півтори години).
Після цього мені обіцяли дати фідбек через
Коли я за 2 тижні почав сам з’ясувати подробиці, виявилося, що потрібного кандидата вже давно обрали, Ольга просто «забула» про це сказати.
Мені стало цікаво, чим я не підійшов, адже я успішно пройшов усі етапи, але Ольга і тут виявилася не на висоті, просто відмовившись відповідати на мої запитання.
Тому не рекомендую цю компанію, тут зібралися відверті непрофесіонали, які просто не розуміють, як працюють процеси в ІТ, і ви даремно витратите свій час.
Також спілкувався з Ольгою і це спілкування було дуже приємним. Вона дуже ввічливо відповідала і підтримувала мене на всіх етапах співбесіди. Тому залишилися лише позитивні враження від спілкування
Дуже прикро, що людина пише такі брехливі пости тільки через те, що їй культурно відмовили.
Прикро, що лайкають взагалі не знайомі мені люди, люди які взагалі не знають ситуації і вірять, побачивши лише одну сторону.
Прикро, Сергію, що Ви виявились на стільки токсичною особою, ще й безсоромним брехунок.
І яке щастя, що Ви не пройшли цей відбір!
Чесні скріни переписки кожен може побачити в пості в моєму профілі — заходьте, там все є!