Працюю в компанії три місяці, вже сформувалося певне враження, яким хочу поділитися.
Сам процес найму дуже адекватний та спокійний. Я як дизайнер, робила тестове завдання та мала співбесіду з директором компанії. Усі етапи були змістовними та дружня атмосфера сприяла відкрити тебе як особистість. Хочу окремо відмітити рекрутера Олю. Такої підтримки і приємного спілкування з рекрутерами я ще не мала. Вона справді вболіває за тебе на всіх етапах та відповідає на усі твої питання. Відповідь з результами співбесіди я отримала в той же день.
Тут дуже класний молодий колектив. Всі дуже привітні і дружні, просторий офіс в центрі Львову, завжди багато снеків і смаколиків, окрема любов обіди по пятницях де ти можеш замовити що бажаєш. Загалом компанія має багато приємних плюшок. Керівництво лояльне і завжди готове йти на зустріч працівнику. Другий офіс знаходиться у Британії, тому для комунікації з усією командою потрібно мати гарний рівень англійської, але тут до цього також відносяться з розумінням.
Компанія «Traffic Label Limited» запропонувала мені роботу, я спілкувався з її рекрутером Ольгою Соболєвою.
Я успішно пройшов онлайн-тест, а потім і технічну співбесіду, причому вирішив усі завдання раніше терміну (годину замість запланованих півтори години).
Після цього мені обіцяли дати фідбек через
Коли я за 2 тижні почав сам з’ясувати подробиці, виявилося, що потрібного кандидата вже давно обрали, Ольга просто «забула» про це сказати.
Мені стало цікаво, чим я не підійшов, адже я успішно пройшов усі етапи, але Ольга і тут виявилася не на висоті, просто відмовившись відповідати на мої запитання.
Тому не рекомендую цю компанію, тут зібралися відверті непрофесіонали, які просто не розуміють, як працюють процеси в ІТ, і ви даремно витратите свій час.
Дуже прикро, що людина пише такі брехливі пости тільки через те, що їй культурно відмовили.
Прикро, що лайкають взагалі не знайомі мені люди, люди які взагалі не знають ситуації і вірять, побачивши лише одну сторону.
Прикро, Сергію, що Ви виявились на стільки токсичною особою, ще й безсоромним брехунок.
І яке щастя, що Ви не пройшли цей відбір!
Чесні скріни переписки кожен може побачити в пості в моєму профілі — заходьте, там все є!
Привет! Меня зовут Ирина, теперь я рекрутер в этой компании, что не может не радовать) Работаю уже третью неделю и очень жду зарплату, она тут или в гривне или в евро. Я прислала сюда свое резюме, мне ответили очень быстро, уточнили детали, договорились о собеседовании на английском. Не могу сказать, что у меня высокий уровень английского))) было одно собеседование сразу с начальником вживую и , как ни странно, он меня вполне понимал и через пару дней меня пригласили на работу. Без лишних заморочек, полиграфов и пятсотпятдесят собеседований и излишней бюрократии, наверное, в первую очередь, из-за этого я и пошла сюда работать ))
Привет! Меня зовут Маша, я совершенно случайно попала в компанию Traffic label и капец как рада... Быстро прошла собеседование на английском и потом мне сразу написали фидбэк, спросили сколько я хочу зп, уточнили когда я смогу выйти на работу и всё))
Из плюшек: здесь очень приятный и молодой коллектив. Хорошая атмосфера и удобный график работы...очень красивый и просторный офис в центре Киева. Также в офисе много всяких прикалдесов, еды, напитков... собственно кайф)) и музыка у нас крутая с колонки играет..ммм. По пятницам здесь бесплатная еда и каждый сотрудник может заказать что хочет)) И да, самое прикольное это интернациональные сотрудники и постоянная практика английского языка, ну и, разумеется, развитие. Очень хорошее и веселое начальство. Зарплату выдают в сроки и в валюте, они тут кстати высокие.. в
Из минусов я ничего не могу выделить, разве что, если у кого-то низкий уровень английского. Кто не может на нём хоть как то коммуницировать, то может быть немного сложно... хотя и это всё поправимо и отличная возможность подтянуть свой разговорный язык.
Вообщем лайк и подписка)