Якщо коротко — компанія розчарування.
Зайшов я незвичним шляхом...
Будучи спікером на конференції в Варшаві зі мною звʼязались та попросили платну консультацію, так слово за слово я познайомився зі своїми майбутніми керівниками, дуже молоді та енергійні люди — мені здалось. Вони займались геймблою, але хотіли зробити декілька нормальних iOS додатків, тож я мав час та вирішив допомогти. Додатки були по дитячому наївні та коряві, добре що мене почули і ми все вирішили переробити. Важливо згадати — я одразу ж зазначив, що геймбла це не моє і що я хочу працювати в офісі. Про офіс — сказали поки не гони коней, то ж ми почали працювати віддалено.
Після двох місяців мені повідомили, що всім подобається моя маркетинг та іньша активність і я можу долучитись до офісу в Варшаві. Коли я переїхав з іншої країни в Польшу, по суті заради роботи почались перші несподіванки.
Перше непорозуміння було: тобі не дають ніяких офіційних паперів, що ти працюєш в офісі з-за чого мені відмовляли з орендою житла, було б непогано про це попередити.
Друге, хоча це і сучасний та дуже комфортний офіс, алеее, туди ніхто не ходив (хоча мені про це і натякали). Іноді я просто приходив, брав ключі але нікого не було взагалі. Мій керівник був там дуже рідкісна людина.
В нас було практикою робити дейлі мітинги, це прикольно, РМ був достатьно професійним, а ось мій по суті підлеглий постійно провокував, іноді навіть хамив, з цим було важко, керівництво не допрацювало на мій погляд з субординацією. Поставили перед фактом, що в нього буде помічниця — його знайома 🤦.
Ну ок думав я, зараз вже «викатимо» додатки. Деякі з них доволі крутий мали потенціал. Але доводилось постійно задіювати своїх знайомих дизайнерів, знаходити ML інженерів і т д, хоча це не була моя безпосередня забовяʼзаність. Все тягнулось і тягнулось, ми робили аналізи аналізів), котри не мали актуальність на цю мить.
Час йшов, менеджери декілька місяців не могли отримати від Apple корпоративний аккаунт). Я вирішив поїхати в Австрію до друзів, і там мені сказали що нажаль потрібно розстатись. Абсурдність цього мене тільки з часом наздогнала, тому що ми 2 тижні до того спілкувались на тему задоволеності один одним — все було чудово. І тут такий поворот.
Тому подумайте, чи воно вам потрібно це все. Така атмосфера іноді відчувалась, що топ керівництву окрім бабла все до одного боку. Я неодноразово чув розмови і в мене саме таке було враження. Але...по номіналу вам і корпоративи будуть і подарунки на ДР.
Велика фрустрація за свій втрачений час — 5 місяців. Зруйновані такі амбітні плани, а обіцянки не виконані! Під час співпраці я відхилив декілька цікавих пропозицій котрі вже не актуальні.
І ще додам, що інфантильним «дєвочкам» — з роздутим ЄГО не місце в сучасній ІТ компанії, тому що коли тобі в холі на «привіт» просто хамлять — це дуже демотивує.
P.s. З повагою до гідних ex-колег, які безумовно присутні в цій компанії.
Макс, привіт)
Я вважаю, що ми з тобой (особисто) побудували гарні відносини ось чому я хочу відповісти і подякувати за твій відгук.
Ми шкодуємо, що твій досвід роботи в нашій компанії не відповів очікуванням. Ми завжди прагнемо створювати комфортну та продуктивну робочу атмосферу для наших співробітників (ти це бачив коли команда збиралась у офісі). Для нас офіс — це приємна опція , а не обов’язок. Наша команда може відвідувати його у вільному режимі, коли потрібно зустрітися з тімою для вирішення робочих питань, або скористатися корпоративними бенефітами (басейн, спортзал, кінотеатр та інше).
Також хотіла б зазначити, що проект, в якому ти брав участь, був одним з багатьох пілотних проектів у компанії, і ти сам розумієш, що не завжди все буває ідеально.
Щодо твого зазначення про недостатню субординацію та проблеми з підлеглим, я вдячна тобі за це зауваження, ми вживемо всіх необхідних заходів, щоб вирішити цей кейс.
Я особисто дуже шкодую, що твій досвід роботи в нашій компанії був фруструюючим та не відповів очікуванням. Ми завжди прагнемо до покращення та вдосконалення наших процесів.
Я та команда Traffbraza бажаємо успіху у твоємо майбутньому професійному шляху.
З повагою, та гарним настроєм команда Traffbraza.
Якщо одним реченням узагальнити мої враження від ТБ: це перша компанія, куди я добровільно пішла в офіс, навіть маючи можливість працювати віддалено)
Тут дуже дружня команда, класний офіс, з усіма приємно поспілкуватися і всі готові тобі допомогти з будь-яким питанням. З такими людьми приємно і працювати, і провести вихідні — а це вже дещо значить!))
Атмосфера в команді також надихає працювати більше, досягати ліпшого результату як професійно, так і в особистому житті. А найліпше — що і можливості для цього є! Компанія усе підтримує! Тут можна професійно рости (і вертикально, і горизонтально), є можливості будь-яких творчих експериментів на проекті
Хоча мій випробовувальний термін тривав дещо довше, ніж було обумовлено заздалегідь, насправді це показує як ретельно підбирається команда: щоб все було дійсно ідеально, щоб був «метч» із командою, щоб всі робочі процеси підходили як кандидату, так і компанії
Варвара, я разом з тобою працюю вже декілька місяців і що я можу сказати?
Мені подобається наша коллаба, вона показує твоє: розуміння сфери, професійний підхід, оперативне та креативне вирішення задач, а твоє планування на місяці вперед — то взагалі окрема тема (вау!).
TRAFFBRAZA дійсно зараз набирає оберти, та саме в цей час нам важливо, щоб поруч були не просто гарні профі а ще й круті люди.
Дякуємо тобі)))
Усім привіт! Працювала в TB більше 1.5 року на позиції PMа до кінця 2022 року. Застала компанію, коли та ще вміщалась в невеличкий офіс і мала відчуття затишної сім’ї. За ці роки ТрафБраза дуже розрослася, як і чисельно, так і по відділах розробки, hr, pr, та по напрямках самого трафіку також. Наразі в компанії гарно налаштовані процеси, постійно відбувається ревю по скілам та працівники регулярно отримують фітбеки. Людиною, якій я мега вдячна за менторство та вибудовування у відділах розробки процесів роками — є Анастасія, Head of PM. Також тепло згадую тімлідів Вову і Сашу, з вами класно було співпрацювати!
Мені був оплачений повноцінний курс з проєктного менеджерства на 3 місяці, також є корпоративна англійська, 50%(якщо не помиляюсь) знижка на особистого психолога-коуча. З крутими емоціями завжди асоціювались корпоративи TB, особливо на природі.
Трафбраза завжди буде у моєму серденьку!)