TrackEnsure Inc.

Київ, Харків, Одеса, Миколаїв, Торонто (Канада)

4 липня 18:30

Vadym Panasiuk, QA Engineer в Cybugo.tech

Пройшов три етапи співбесіди на позицію QA Engineer (Web testing). Загалом витратив близько 4 годин свого часу. Технічна співбесіда тривала півтори години, і мені пообіцяли надати зворотний зв’язок до п’ятниці. На жаль, жодної відповіді я не отримав ані до зазначеної дати, ані протягом наступного тижня.

Пишу цей коментар виключно з принципу. Особисто я не сприймаю серйозно людей чи компанії, які дають обіцянки й не дотримуються їх, особливо коли йдеться про базову повагу до кандидата.

Не рекомендую взаємодіяти з цією компанією тим, для кого важлива прозорість і дотримання домовленостей. Якщо немає поваги до потенційних співробітників ще на етапі відбору, то навряд чи вона з’явиться після виходу на роботу.

Вітаю, Вадим!
Дякуємо, що поділилися фідбеком. Нам щиро прикро, що у вас склалося негативне враження про процес — перепрошуємо за затримку зі зворотним зв’язком.

У фінальній частині відбору ми очікували уточнення від внутрішніх команд, що дещо вплинуло на швидкість комунікації. Розуміємо, що це могло викликати дискомфорт, і цінуємо, що звернули на це увагу.

Ми обов’язково врахуємо ситуацію, щоб зробити наш процес більш прозорим і уважним до кандидатів. Дякуємо за участь і бажаємо вам подальших професійних успіхів!

Підтримали: Daria Gasparian