TrackEnsure Inc.

Київ, Харків, Одеса, Миколаїв, Торонто (Канада)

TrackEnsure — моя перша і поки єдина компанія, яка прокладає мою довгу,тернисту і звивисту стежинку у неймовірний і величезний світ ІТ. Я — вчитель інформатики (і пасічник;), який наприкінці 2021 року вирішив свічнутися в QA, переїхавши до Миколаєва.
Пройшов співбесіду з приємною рекрутеркою Ксенією, потім мене очікувало технічне завдання, яке логічно перейшло до технічної співбесіди (першої і єдиної у моєму житті). Після доволі плідної і приємної зустрічі з РМ і QA менеджером мене очікував 2-х тижневий навчальний процес з турботливим коучем Андрієм, який ввів нас у світ автовантажних перевезень за правилами США та Канади, а також із загальною бізнес-логікою нашого додатку. Це був необхідний досвід, так як на позиції Manual Mobile QA ти маєш чітко розуміти продукт, якість якого збираєшся перевіряти.
Потім 3 місяці стажування — і я повноцінний член великого колективу Dev Department!
Розглянемо мої враження від компанії:
+ можливості для кар’єрного росту (щороку можна проходити рев’ю) та можливий світч між відділами та департаментами;
+ мені трапилися два дуже хороших наставники-тімліди, яким я дуже вдячний за допомогу у старті і постійній допомозі й настановам;
+ гарні офіси (в Одесі «космічний» офіс — біля Ланжерону з видом на море, в Миколаєві вже робився ремонт в новому ЖК Адмірал, але війна внесла свої корективи);
+ бонусні «плюшки» за лояльність: наявність медичної страховки, курси англійської, компенсації за заняття спортом і т.ін.;
+ тематичні заходи і дозвілля (тут мабуть більше залежало від здатності самоорганізовуватись, і від колективу), наприклад, нам компанія винаймала футбольне поле на вихідних;
+мобілізованих працівників більше року підтримували фінансово, а потім дану програму перепрофілювали у виробництво дронів для наших військових;
+Особисто я навіть не розраховував на таку довгу та щедру підтримку як для себе так і для нашого маленького підрозділу логістики (коли був збір коштів на авто).
— можливо, складна бізнес-логіка наших проектів. Але чого ще можна очікувати від проекту таких масштабів?
— після початку повномачштабної війни переважну більшість нашого департаменту війна розпорошила по всьому світу — багато хто змінив місце проживання та вид діяльності.
— з 2022 року прибрали компенсації за заняття спортом — але зараз і не до цього(
— Шкода, що так і не вдалося пропрацювати більше року для рев’ю на наступний ренж левел, але причина більш ніж об’єктивна — розпочалася повномасштабна війна проти русні й моя подальша мобілізація у жовтні 2022 року...
Але сподіваюсь , що колись повноцінно повернуся до лав тестувальників iOS mobile і продовжу свій розвиток та самовдосконалення!
А поки віримо в Україну та ЗСУ✊🇺🇦

Підтримали: Olha KotenkarDaria Gasparian

Сашо привіт! Ми раді, що TrackEnsure стала для тебе першою сходинкою в світ ІТ і що ти знайшов тут підтримку, можливості для розвитку та чудову команду. Особливо цінуємо той шлях, який ти пройшов разом із нами. Вдячні за твою службу та відвагу — підтримуємо тебе і всіх наших захисників. Віримо, що після перемоги ти зможеш повернутися до улюбленої справи й продовжити свій професійний шлях у тестуванні разом з нами.

Бажаємо сил, витримки та якнайшвидшого повернення до мирного життя! 🇺🇦

Перейти до дискусії

Мне нравится работать в этой компании, потому что здесь стабильность, поддержка и перспективы. Коллеги всегда готовы помочь, а руководство ценит вклад каждого в общий успех.

Лізо, привіт! Дуже дякуємо тобі за такий теплий відгук про нашу співпрацю. Сподіваємося, що і надалі ти матимеш тільки позитивні емоції та чудовий досвід ❤️

Перейти до дискусії

Проходила співбесіду на позицію бізнес аналітика. Спочатку з рекрутером, потім було технічне інтервʼю. Все пройшло наче ок, але потім мені відмовили через те, що є більш сильні кандидати. Все окей, але побачити через пару днів оновлену цю ж вакансію на ресурсі для пошуку роботи — викликало не дуже приємні враження. Тобто, скоріш за все, немає сильніших кандидатів та переваги в їх сторону, просто я не підійшла за іншими причинами (наприклад, не сподобались мої відповіді на технічному інтервʼю), тож чому їх не озвучити?
Це не сподобалось, а все інше добре — швидкий фідбек та гарна комунікація.

Доброго дня!

Дякуємо за Ваш відгук та за те, що поділилися своїм досвідом проходження співбесіди на позицію бізнес-аналітика у нашій компанії.

Ми цінуємо Ваші позитивні слова щодо швидкого фідбеку та гарної комунікації. Нам дуже важливо, щоб кожен кандидат отримував належний рівень уваги та підтримки на всіх етапах відбору.

Щодо вашого зауваження про оновлення вакансії на ресурсі для пошуку роботи, хочемо пояснити, що процес пошуку ідеального кандидата може включати кілька етапів, і навіть після знаходження сильних кандидатів ми продовжуємо пошук, щоб бути впевненими в своєму виборі. Ваші відповіді на технічному інтерв’ю були дуже цінними, і ми вдячні вам за Ваш час та зусилля.

Ми завжди намагаємось бути максимально прозорими у своїх рішеннях, тому вдячні за ваше зауваження і обов’язково врахуємо його для покращення нашого процесу відбору в майбутньому.

Бажаємо Вам успіхів у вашій кар’єрі та сподіваємось, що Ви знайдете позицію, яка ідеально відповідатиме Вашим навичкам та очікуванням.

Перейти до дискусії

Не так давно проходив співбесіду в цю компанію на позицію Middle Manual QA.
Спочатку все стандартно — спілкування з рекрутером, уточнення деталей і тд.
Запросили на технічну співбесіду. Стандартна співбесіда — знайомство, розповідь про компанію, потім технічна частина, теорія та практичні завдання.

Майже через тиждень очікувань мені написали, что я добре пройшов співбесіду та компанія хоче запросити мене до себе та дає оффер, а також написали що всі документи надішлють впродовж двох робочих днів. Але звісно не так все виявилось просто.
На третій день мені знову пише рекрутер Світлана, та вибачається за затримку, але повідомляє, що «виникла неприємна ситуація і вони вимушені відізвати оффер». Причини були вказані типу «відбулися зміни у департаменті розробки, змінилися вимоги до набору і кандидатів» бла бла бла і що їм дуже прикро.

Це абсолютно не професійно з боку компанії, але невідомо що було б, якщо я наприклад продовжив би там працювати з таким підходом.
Висновок: даремно витрачений час, непрофесійний підхід з боку компанії. Не рекомендував би.

Підтримали: Alex

Добрий день, Дмитре!
Нам дуже шкода, що трапилась така ситуація, та приносимо вибачення зі свого боку.

На жаль, під час процесу рекрутменту замовник змінив вимоги щодо грейду цієї позиції, і він був змінений на нижчий за Ваш чинний. Відповідно до цього змінилися і умови співробітництва. Оцінивши Ваш реальний професійний рівень та надавши фідбек з нашого боку, було б неприпустимим пропонувати Вам інші умови, що не відповідають Вашому технічному рівню.
Це було важким рішенням, і ми розуміємо, як це може вплинути на Вас.

Ми дуже вдячні за ваш інтерес до нашої компанії та сподіваємося, що Ви знайдете відповідні кар’єрні можливості, які відповідатимуть Вашим очікуванням і потребам. Ще раз, будь ласка, вибачте за незручності, які могли виникнути через це рішення.

Дякуємо, що були на зв’язку під час процесу хайрингу, та через відгук надали нам можливість його вдосконалювати.

Бажаємо Вам професійних успіхів!

Перейти до дискусії

Чи працює у Вашій компанії Олена Чайка? Helen Chaika) Ця мадам не знає хто такий Product Owner і хто такий Senior Business Analyst як і що таке бізнес аналіз відповідно. @helen_ch_trackensure Маю надію, що цей персонаж — звичайний фрод.

Не так давно собеседовался на позицию Junior Java Developer в одесский офис.
Встретили меня тепло, интервьюер оказался очень приятным человеком, само собеседование прошло на ура. После чего мне дали тестовое задание, которое я сделал за пару дней, оно было не сложное и вполне соответствовало моему уровню. Так получилось, что я сделал его не так хорошо, как мне казалось изначально, мне дали фидбек, он был очень подробный, где все было расписано по пунктам, что, где и как я сделал не неправильно и самое главное, мне дали шанс доделать тестовое.

После успешного выполнения тестового задания, меня направили на какие-то курсы, о которых мне ничего изначально не рассказывали, суть их заключалась в том, что я и еще несколько человек в группе изучали саму систему (продукт) как сам сайт так и андроид приложение, так же была куча сторонней терминологии по типу что такое IFTA или что такое FMCSA и д.т. Сами курсы длятся одну неделю, если вы разработчик.
Здесь стоит написать, что не всем подойдет такой формат, сидеть неделю и зубрить информацию, которая не факт, что особо пригодится, так же возможна некоторая «невежливость» со стороны ментора, в случае, если вы дадите не совсем корректный ответ на их воспрос.

Офис достаточно ламповый, есть вид на море, находится недалеко от парка.

Общался с рекрутером данной компании. Обсуждаемая позиция — Java dev. Сначала было приятное впечатление от процессинга: общение с рекрутером, тестовое. Далее получил feedback об успешном выполнении тестового задания. Договорились на определенный день относительно тех. интервью. Сказали, что время уточнят в ближайшее время, однако этого так и не произошло.
По итогу общение оборвалось, это никак не хендлилось со стороны компании. Итог — потраченное время, соответственно оставлять его здесь не рекомендовал бы.

Здравствуйте, Артем! Приношу свои извинения, что так произошло. Все мы совершаем ошибки, я в свою очередь постараюсь, чтобы таких оплошностей в нашей работе больше не происходило.