27 січня 9:59
Працюю у НЦТ з середини літа 2024р. В мене позитивні враження. До НЦТ працював у великій out-staff компанії на міжнародних проектах тривалий час і було трохи не зрозуміло, що очікувати при переході. Одначе, процес найму до НЦТ нічим не відрізнявся від інших компаній — все по усталеному стандарту. Оформлення та onboarding теж пройшли як треба. Команда розробників розподілена по всій Україні і багато хто працює віддалено. Але за потреби є чудовий офіс в Києві. Трудові відносини через КЗПП, тому нарешті в мене є заплановані відпустки, чого раніше ніяк не міг собі дозволити. Також є доволі хороше медичне страхування, користувався один раз і був задоволений. Звісно, військовий стан накладає відбиток — немає святкових днів. Але завжди можна взяти відпустку на один чи декілька днів і зробити собі вихідний. Процеси автоматизовані через системи електронного документообігу, тому бувало, що можна зранку зробити заяву на відпустку і до вечора вона вже пройде всі необхідні погодження у системі. Бронювання працівників є і це велика перевага. Якщо у працівника є діти, то Компанія вітає їх із Різдвяними та новорічними святами і споряджає у перший клас. Моїм дітям це сподобалось. Ритм роботи здоровий. Іноді бувають більш інтенсивні періоди, але не виникає потреби працювати поза робочий час. Компанія слідує позитивним тенденціям (AI, стандарти) і впроваджує сучасні методи управління і організації процесу. В цілому я задоволений.