27 лютого 2023 14:09

Mariia Kremin, Automation QA Lead в HELSI

Працюю в компанії 3 місяці — закінчуюю випробувальний термін.
За такий, відносно короткий час, встигла помітити готовність компанії до змін — а це дуже важливо для розвитку працівників і компанії зокрема!
В першу чергу, вдячна за довіру до моїх скілів нашому СТО — Жені. Він, в першу чергу лідер! Сформовані ним команди — це дуже професійні люди, він завжди чітко ставить завдання, з розумінням відноситься до всяких нюансів, обгрунтовано підходить до вирішення питань, підтримує та допомагає у складних моментах, і що найголовніше — довіряє і завжди вдячний своїй команді. З іншим кервництвом не мала поки змоги тісно попрацювати, але виглядає, що вони всі теж відкриті та відповідальні.
Дуже дружній колектив :) Хоч сама не з Києва, але часто доходять новини про чергову піца паті, на яких явки дуже високі. Та й багато людей працюють з офісу, бо там комфортна атмосфера.
Виплата зарплат вчасна, з відпустками чи лікарняними проблем не помічала.
Продукт дуже багатофункціональний, за місяць-два не розберешся) Але дуже мотивує те, що працюєш у продуктовій команії своєї країни.
Тут дійсно відчуваєш свій вплив на якість та розвиток продукту та компанії взагальному. А це дуже бустить робити ще більше для продукту і компанії)

Підтримали:  Yuliya Didyk

Маріє, дякуємо за теплі слова! Це дуже круто отримувати зворотній зв’язок. Будемо й надалі старатися виправдовувати твої очікування та довіру. І чекаємо на піца-паті в Києві:)