28 лютого 2019 12:12
Працював у helsi як UX/UI teamlead 1,5 років. Наразі продовжую співпрацювати з компанією у якості Design Adviser.
Сам проект мені відразу був цікавий тим, що helsi робить дуже корисну справу — реформує та оцифровує українську медичну систему. Маючи досвід у розробці систем електронного документообігу, я вирішив застосувати свої знання у цій новій для мене сфері і прийняв їхній офер влітку 2017 року.
Робота дуже цікава масштабом, з яким команді helsi доводиться працювати щодня. Система з 2 мільйонами користувачів-пацієнтів, тисячами лікарів, що кожного дня використовують сервіс у складних умовах української лікарні. Хороший виклик для UX дизайнера. Наприклад, за час роботи я задизайнив систему для медреформи reform.helsi.me, через яку наразі підписали декларації 12 мільйонів пацієнтів! Задачі такого розмаху не часто трапляються в кар’єрі. :) Тепер я щодня зустрічаюся з людьми, які користувалися системою, і переважно чую позитивний відгук про свою роботу.
Окремо про персонал. Команда складається з ІТ фахівців, що горять своєю справою. Приємно працювати з людьми, для яких не байдужа доля їхнього проекту. Хочу подякувати своїй команді UX/UI за класну продуктивну працю, продукт-менеджеру Я. за якісне управлінням персоналом і проектом, команді аналітиків за тусовку, програмістам за терпіння і уміння знаходити win-win ситуації, Жені Г. за натхнення та усім іншим відділам і колегам. Сподіваюся, що спільними зусиллями ми реформуємо медичну систему України до європейського рівня.