Компанія яка шукає Senior Front-end дає тестове завдання рівня Trainee(декілька примітивних задчок на js та context api) після ідеального виконання без конкретики надає фідбек «На даний момент компанія продовжила діалог з кандидатами виконане завдання яких більше відповідає потребам проекту». Раджу не витрачати час на співбесіди
Я дуже щаслива бути частиною команди! Процес найму був швидким і професійним — від першого контакту з HR до пропозиції роботи пройшов лише тиждень. Особливо приємно, що не було нескінченної кількості інтерв’ю — усе чітко, структуровано і з максимально швидким фідбеком на кожному етапі. Процес включав адекватне тестове завдання (не на мільйон годин).
Адаптація була максимально комфортною. Мені призначили персонального менеджера, який допомагає адаптуватися, відповідає на всі запитання та підтримує на кожному етапі. Команда дуже привітна, позитивна та професійна, що створює чудову атмосферу для роботи.
Окремо хочу відзначити ставлення компанії до України — це дуже важливо в ці непрості часи. Підтримка відчувається у всьому, і це надихає. Тепер я розумію, чому багато колег працюють тут роками — тут справді хочеться залишатися!
Працюю в компанії вже понад півтора року і можу сказати, що це чудове місце для роботи.
Серед головних плюсів:
— Класне керівництво та приємна атмосфера в колективі.
— Відсутність зайвої бюрократії, незважаючи на те, що компанія доволі велика.
— Визнання та підтримка хороших результатів.
— Компанія активно розвивається, зростає та має амбітні плани на майбутнє.
— Клієнтами компанії є відомі бренди в США та світі, що додає досвіду роботи з міжнародним ринком.
Хочу поділитись враженнями від роботи з командою Domaine на етапі співбесід та враженнями під час безпосередньої роботи.
Після того я залишив запит по вакансії зі мною звʼязався менеджер (People Operations Manager) і запропонував провести попереднє знайомство. Після співбесіди я отримав тестове завдання. З виконанням тестового не тягнув і виконав в оголошені строки. Реалізація справила враження на ревʼювера і як результат після технічної та фінальної співбесід я отримав Оффер. Радості не було меж)
Що можу сказати після першого тижня роботи. Більш позитивного та усміхненого колективу я не бачив. На етапі Онбордингу мені визначили менеджера, який дуже допоміг на початкових етапах з цілим рядом питань.
Команда завжди на зв’язку і максимально відкрита до допомоги.
Загалом тільки позитивні враження.