Together Networks

Київ, Дніпро, Запоріжжя, Братислава (Словаччина)

1 травня 17:05

Anna Yakusenko, Project Manager в DevHandler

Вітаю!

Хочу поділитися своїм досвідом роботи в Together Networks. Я прийшла в компанію зовсім новачком на позицію оператора англомовного кол-центру. Це був мій перший досвід в ІТ-сфері, і чесно кажучи — на той момент я взагалі не уявляла, що це таке.

З самого початку мене зустріла чудова команда — як операторів, так і лідів. Деякі з них і досі залишаються моїми найкращими друзями. Уже через рік після початку роботи моя кар’єра почала активно розвиватися, і зрештою я стала тімлідом власної команди.

За час у компанії я побувала на різних позиціях: оператор, QA-менеджер, тренер англійської та німецької команд, і, нарешті, тімлід. Думаю, і так зрозуміло, що мій досвід — це дуже цінний багаж знань, який охоплює всі ключові процеси в сапорті й буде корисним у будь-якій сфері надалі.

Я щиро вдячна компанії та моїм неймовірним колегам за ці насичені 6 років. Тут я знайшла справжніх друзів, крутих людей і просто багато хороших спогадів. Було весело, я ні про що не шкодую. Дякую, Together Networks, і дякую моєму улюбленому сапорту! 💙

Підтримали:  Olena Sudyka

Вау, який класний відгук! Дуже приємно читати про твій шлях — від першого кроку в ІТ до тімліда з крутим досвідом за плечима. Пишаємося, що були частиною цієї подорожі 💙

Дякуємо, що ділилася своїми знаннями, підтримувала команду й просто була тим світлом, яке заряджає. Шість років — це ціла епоха, і дуже раді, що для тебе вона була наповнена не лише роботою, а й справжніми друзями та теплими моментами) Бажаємо успіху!