Together Networks

Київ, Дніпро, Запоріжжя, Братислава (Словаччина)

28 січня 13:50

Oleksandr Proskurin, Affiliate Manager в Together Networks

Вітаю!
Додам свої «5 копійок» з позиції людини з фактично нульовим досвідом, яка трохи більше півроку тому почала свій шлях у Together Networks на позиції Affiliate Manager.

Лонг-тексту не буде, лише конкретика та факти.

— Лояльність до «джунів». Вважаю це важливим «+» компанії. Досвід не може прийти без практики. Я прийшов у проєкт «теоретиком». І скажу, що отримувати досвід на реальних проєктах та у команді професіоналів — це безцінно.
— Гібридний формат/ремоут. У час, коли йде Війна, це досить важливий критерій при виборі роботи. І компанія це забезпечує.
— ЗП у валюті. Тут, думаю, теж без коментарів.
— Професійний підхід HR-команди. Я йшов на позицію Junior, на нову для себе спеціальність і різносторонніх питань мав чимало. HR Валерія Гасан прекрасно витримувала «тиск» джуна, а я отримував весь необхідний фідбек та саппорт вчасно та по справі.
— Команда. Для мене це вкрай важливий критерій. І знову «пряме влучання»: позитивний та заряджений TL Артем, завзята ментор Альона та решта тіммейтів підтримували напротязі усього адаптаційного періоду і направляли у потрібному напрямі. Ванлав!)
— Бенефіти. Я займаюсь великою к-тю активностей і дуже круто, що в такі непрості часи компанія знаходить можливість виділяти компенсації на ці витрати.

Резюме: TN прекрасний «майданчик» для зросту, мотивації, комунікації з різними департаментами. Як мінімум з позиції джун-експіріансу)

Бажаю компанії «тримати марку» і поповнювати свої ряди професійними та зарядженими кадрами!

Підтримали:  Olena Sudyka