Together Networks

Київ, Дніпро, Запоріжжя, Братислава (Словаччина)

25 серпня 2023 10:47

В'ячеслав Затокін

Запропонували роботу Antiscam Specialist. Класний соцпакет 50% покриття психолога зал, відпустка та лікарняний оплачувані. Начебто все окей досвіду не треба тільки знати англійську на Pre-Intermediate, але ні тут 2-3 зміни з 12 ночі до 8 ранку на тиждень обов’язково і вишенка на торті це 250$ ставка на 3 місяці адаптації а після 50-100$ бонуси. Може я чогось не розумію але 250$ це менше ніж зп вантажника на новій пошті або касира в АТБ. Ну вибачте але це і смішно і сумно що пропонують такі гроші за роботу де як мінімум треба знання англійської і робота у нічні зміни. Тепер мабудь зрозуміло навіщо 50% покриття психолога.) Пишу для тих хто можливо буде цікавитись цією пропозицією.

З серпня умови не змінили, хоча рекрутер пише що працюють над покращенням умов. Ви навіть не читаєте резюме перш ніж писати кандидатам і це ну дуже очевидно

Привіт) Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїм досвідом. Ми цінуємо вашу відвертість та хочемо зазначити, що наша команда постійно працює над покращенням умов праці та соціального пакета для нашої команди. Ваш фідбек ми обов’язково врахуємо при плануванні майбутніх змін в нашій компенсаційній політиці