21 березня 19:41
За майже десять років у компанії Infopulse я пройшов надзвичайно насичений і значущий шлях — від Middle JavaScript розробника до Cluster Manager (Senior Delivery Manager). Це була не просто робота, а цілий життєвий етап, який сформував мене як фахівця, лідера і просто як людину.
З самого початку я відчув, що Infopulse — це компанія про людей. Тут завжди панувала атмосфера підтримки, довіри та взаємної поваги. Я щиро вдячний своєму менеджменту за те, що бачили в мені потенціал, давали простір для зростання і вірили в мої сили на кожному кроці мого розвитку.
Окремі слова вдячності хочу сказати колегам. Ви були тими, хто допомагав, надихав, ділився знаннями, ставив виклики і підтримував, коли було складно. Саме завдяки вашій відкритості, доброзичливості й професіоналізму, я постійно ріс і не стояв на місці.
Я ціную можливості, які надала мені компанія: працювати з різними проєктами, змінювати ролі, розвиватися в нових доменах, пробувати нові підходи, долати складнощі. Усе це зробило мій досвід багатогранним і справжнім.
Дякую Infopulse за довіру, шлях, який ми пройшли разом, і за теплі спогади, які залишаться зі мною на все життя.