Працював більше 2 років iOS розробником. В компанії панує порядок і стабільність. Тобі йдуть на зустріч і намагаються допомогти з будь яким питанням.
Я щиро вдячний всьому колективу і бажаю подальших успіхів та натхнення!
Працював десктоп розробником в компанії Тідвей. Досвід цілком позитивний. Компанія відкрита до комунікації. Якщо виникають якісь складнощі, компанія допомагає з їх вирішенням. З боку компанії мені надавались всі необхідні інструменти/обчислювальні потужності/ліцензії необхідні для розробки.
Якщо казати про розробку, компанія відкрита до викорстання нових та сучасних засобів розробки, мов програмування і подібного. Немає жорсткого графіку, робочий тиждень не перевантажений десятками мітингів.
Дуже вдячиний компанії що взяла мене на роботу в досить непростий 2023 рік, а також за те що допомогла значною мірою підняти мої професійні навички.
Більше двох років я працював у Tidway iOS розробником на дуже цікавому проєкті. Порівняно з попередніми позиціями, я би сказав, що ця — особлива. У нас була невелика, але дружня команда, де комунікація налагодилась з перших днів співпраці. Це дуже класний досвід, коли ти можеш спитати щось у ліда проєкта в суботу ввечері, а відповідь прийде за 5 хвилин і всі будуть задоволені.
Також відмічу, що прийшов я сюди у самий розпал повномасштабного вторгнення, коли вакансій в Україні не було від слова зовсім, бо ніхто не розумів як правильно жити. Фактично ця позиція допомогла мені прокормити родину та не померти самому (можливо від голоду, а можливо від щоденних рутинних моментів).
Тут як раз не було рутини, бо кожен спрінт задачі відрізнялись досить сильно, але все було у діапазоні оговореного зазделегідь стеку. На початку місяця я міг робити UI нового екрану, а у кінці розбиратися з бібліотеками для роботи з ШІ. Це реально круто
Сподіваюсь хтось прочитає це і прибере сумніви, які можуть сформуватися у наші нестабільні часи.