31 березня 2022 15:59
Вітання.
Навчіть своїх hr (Viktoriia Ukrainets) поважати людей та їх час, діловому етикету навчіть.
Кейс. Ваш hr отримує відгук на вакансію.
Минає тиждень, другий, третій.
ііііііі?
Тобто мені потрібно вгадати, чи отримав рекрутер резюме чи завтикав і не помітив чи може одразу відмова? Чи розмістив 20 вакансій та не встигає всім відповісти?
Або отримав і вже три тижні його вивчає.
Або вже відібрав пул кандидатів та рухається з ними далі.
Або вакансія вже закрита/неактуальна.
P.S.
Десь у паралельному світі, після відгуку — прилітає меседж із запрошенням поспілкуватися/ домовитися про дату інтерв’ю.
Максиме, я не маю жодного відношення до компанії ThunderSoft, але маю стосунок до ринку праці. Під час війни навантаження на рекрутерів неймовірно зросло, бо тисячі людей лишились без роботи (компанії закриваються, скорочують штат). Зараз усі в надскладних умовах.
Вам було б краще отримати стандартну авто-відповідь «Якщо нас зацікавить Ваша кандидатура, то ми Вам напишемо»? Негативні відгуки допоможуть отримати запрошення? (Ні, навпаки. Велика кількість негативних відгуків про різні компнії лише зробить гірше, бо всі рекрутери за цим слідкують).