ThingsBoard Inc.

Київ

17 липня 15:14

Olenka Namaka, Project Manager

Проходила співбесіду десь тиждень тому на позицію PM.
Рекрутер Марія дуже приємна, гарно все пояснила. Далі був етап тех інтерв’ю, яке проводила Євгенія. І все би нічого якби все інтерв’ю не було російською мовою , максимально не комфортно. У вакансії ніде не пишуть що треба знати іноземну мову — російську) Судячи зі всього це офіційна позиція компанії і краще про це зазначати у вакансії, я б тоді просто не тратила свій час.
Ну і з моїх відчуттів шукають того, хто буде стояти з батогом над розробниками. Але тут уже про підходи до роботи, тому тут кожному своє
Я рідко лишаю коменти на ДОУ, але це мене дуже тригернуло.

Підтримали:  Yevhen Beshkarov Volodymyr Babak

Дякуємо за ваш відгук.
Нам прикро, що Ви мали неприємний досвід під час співбесіди.
Хочемо наголосити, що наша компанія на 90% україномовна.
Нам важливо, щоб наші кандидати відчували себе зручно під час співбесід. Під час відбору, ключовими є рівень знань та відповідність навичкам.
Ми також не відмовляємо кандидатам, які розмовляють російською. Відношення до кандидатів у нас таке саме, як і до співробітників — з повагою до їхніх мовних уподобань.
Ми врахуємо ваш відгук, і в майбутньому будемо уточнювати у кандидата якою мовою йому комфортно спілкуватись. Надіємось це допоможе уникнути подібних ситуацій і забезпечити комфорт для всіх учасників процесу.
Щодо нашої офіційної позиції: з першого дня війни ми активно підтримуємо ЗСУ та не продаємо ліцензії на росії.
Бажаємо вам успіхів у майбутніх пошуках!