The WhyKingz

Київ, Рига (Латвія)

25 березня 2024 12:47

Viktoriia Malakhova, Senior Afiliate manager

Зазвичай я не залишаю відгуки про компанії, але це була найгірша компанія в моєму досвіді, тож не можу промовчати, адже можливо вдасться когось застерегти.

з плюсів можу виділити відрядження, в які мені довелось їздити і вони були класні, та хороша зп, але ця зп не компенсує всьго того хаосу, який був в компанії

1. Скоротили пів компанії і жодній людині не виплатили компенсу. Вперше стикнулась з таким жахливим ставленням, враховуючи що причина мого звільнення була «у нас в компанії скорочення і ти під нього потрапила»
2. не було жодної стратегії розвитку, нам хаотично ставли КРІ і постійно їх міняли, ми не отримували жодного нормального фідбеку і не розуміли куди рухались, наш СМО в якийсь момент просто перестав зʼявлятись на дзвінки і спілкуватись з нами
3. СМО — це окрема історія, стільки було обіцянок і жодна не дотримана. Пусті слова були що в нашу сторону, що в сторону партнерів, що привело до кілька місячних боргів перед партнерами, які досі не закрили
4. компанія має відділ який досі веде активну роботу на рашку
5. Я давала свої фідбеки про те що в компанії некомфортно нашому HR, але чула лише що «прикро що в тебе таке враження», нічого не змінилось абсолютно
6. Робота між відділами — теж повний хаос, постійно були проблеми з продуктом, які довго фіксились і про які нам не повідомляли зазвичай, а ми самі їх виявляли
7. Багато хто спілкується в стилі пасивної агресії, тож комунікація це теж окремий пунктик

Є ще багато чого що можна було б висвітити, але найголовніше написала. Нікому не рекомендую роботу в цій компанії і з цими людьми

Віка, привіт!
Дякую тобі за той час, що ти у нас працювала. Я щиро вірю, що в подальшому тебе чекає успіх, що ти зможеш реалізувати всі свої таланти. Якщо тобі знадобляться будь-які рекомендації з нашої сторони — ми готові розказати про твої сильні сторони твоєму майбутньому роботодавцю.