The WhyKingz

Київ, Рига (Латвія)

27 липня 2022 12:18

Eugene D, Senior React JS в SoftConstruct Ukraine

Мав шанс проходити співбесіду на позицію Frontend React в даній компанії. Хочу залишити відгук про процес рекрутингу та загалом мої враження від компанії.
Почнемо з першого знайомства: рекрутер Тетяна дуже відкрита та компетентна людина, одразу знає що потрібно розповісти, як зацікавити кандидата, задає лише необхідні питання без води, на кшталт «ваші 5 плюсів та мінусів», «як вирішуєте проблеми у колективі». Суто все по ділу. Призначили технічну, на якій мені сподобалась розмова з хлопцями, також питають без води типу «що таке замикання, прототипіювання в JS», а лише по досвіду проходяться і запитують з чим працював і як би краще було вирішити ту чи іншу задачу на проєкті.
А соцпакет це взагалі окрема тема, пропонують значно більше ніж більшість аутсорсних компаній на ринку.
Хоч так склалось що я вирішив працювати в іншій компанії, але якби довелось обирати знову — не задумуючись подаватиму резюме сюди. І вам рекомендую!

Дякую, Євгене, за теплі слова та знайомство! Наша команда також з приємністю поспілкувалася з Тобою ) Бажаємо Тобі кар’єрного зростання та крутого досвіду! Завжди будемо раді співпраці!