TheRaven

Вінниця

Доброго дня,

Выпал случай недавно податься сюда на позицию Junior Java Developer.

Написал рекрутеру, что я заинтересован в позиции, на что она ответила отказом ссылаясь на необходимость посещать офис и невозможность работать удаленно.

Я прокомментировал отказ выразив готовность посещать офис и релокейтнуться в нужную локацию.

Рекрутер сказала «Ладушки, вот вам тестовое» — я его выполнил и прислал обратно в тот же день.

Оно не было сложным для меня, однако все же некоторое время я на него потратил.

Спустя пару дней мне рекрутер присылает опять отказ аргументируя это тем что они ищут кого то в своей локации(на релокейт в которую я дал свое согласие предварительно).

Далее рекрутер не возжелал как либо отвечать.

Такое отношение к джуниор специалистам не радует.

Как говорится «зачем писали, что хотели — не понятно», только потратили мой вечер.

Підтримали: Pavlo Ilnitskyi

Дуже дякую за фідбек, ми знаємо що наш процес рекрутингу не ідеальний і завжди намагаємось його покращувати.
Ми прикладемо зусиль щоб за допомогою вашого відгуку покращити комунікацію з кандидатами і якісніше пояснювали причину відмови.
Дякую що приділили час на написання цього відгуку і успіху в пошуку роботи!

Працюю в TheRaven майже 4 місяці та хочу поділитися своїм досвідом. Колектив у нас приємний та дружний, завжди готовий підтримати та допомогти. Компанія надає можливість постійного навчання та розвитку. Особливо варто відзначити різноманітні івенти, які регулярно організовують для нас. Офіс компанії дуже комфортний, тут є всі необхідні умови для продуктивної роботи. Керівництву не байдуже на співробітників і роблять все можливе для нашого комфорту, прислуховуючись до нас. Загалом, робота в TheRaven приносить мені задоволення та дає можливість професійного розвитку.

Працюю в TheRaven майже три роки, і можу сказати, що це чудова компанія. З першого дня я відчув підтримку керівництва та колег. Мене забезпечили всією необхідною технікою для роботи, а офіс обладнаний всім, що тільки можна уявити, і навіть більше! Тут навіть є автомат з кавою!!!)

Проєкти дійсно цікаві, і ми використовуємо сучасні технології, що дозволяє постійно вчитися новому. Колеги завжди готові допомогти, і, як вже згадувалось, бюрократія тут майже повністю відсутня, що значно спрощує робочі процеси. Це створює атмосферу, де кожен може зосередитися на своїх завданнях без зайвих перешкод.

Керівництво дбає про розвиток співробітників і регулярно організовує різноманітні івенти. Іноді ми збираємося пограти в настільні ігри. Також у нас є безкоштовний English Speaking Club та уроки граматики англійської мови двічі на тиждень: один раз граматика, один раз розмовна практика. Це дуже допомогло мені, коли я тільки прийшов у компанію, оскільки англійська тут дуже важлива.

Відчувається, що компанія цінує кожного з нас. Якщо ви шукаєте роботу, рекомендую TheRaven. Впевнений, що вам тут сподобається так само, як і мені. Тут ви знайдете не тільки роботу, але й нові знайомства та друзів)

Працюю в компанії менше місяця, але вже можу поділитися враженнями. Загалом, TheRaven викликає в мене лише позитивні емоції. Компанія забезпечує робочою технікою, а зручний офіс оснащений всім необхідним для продуктивної та безперебійної роботи. На проєктах використовується сучасний стек технологій. Також хочу відзначити чудовий мікроклімат у колективі та професійний менеджмент. Досвідчені колеги завжди готові допомогти з вирішенням складних завдань. Бюрократія відсутня, і мені знадобилося лише кілька днів, щоб вникнути в процеси компанії та приступити до виконання завдань, незважаючи на те, що це мій перший досвід роботи на великому проєкті.

Відчувається, що компанія інвестує в своїх співробітників. Щотижня проводиться багато крутих і різноманітних івентів, тому кожен зможе знайти щось цікаве для себе.

Якщо ви в пошуках роботи, я б точно рекомендував співпрацю з TheRaven. Сподіваюся, що у вас будуть такі ж приємні враження, як і в мене.

TheRaven — це дійсно крута компанія! Я тут майже з моменту заснування і бачу, як вона розвивається. Керівництво зацікавлене в розвитку та комфорті працівників. Проекти цікаві, завжди є що нового вчитися.

Офіс з видом на набережну додає натхнення, а солодке на кухні змушує пити чай частіше. Немає випробувального терміну, всі бонуси з першого дня. Бюрократії немає, за все можна домовитись — просто підійти і напряму запитати. Корпоративи цікаві та різноманітні: настолки, сплави, вечори кіно тощо.

Працюю в компанії майже 6 місяців і готова поділитись враженнями.
Загалом маю дуже позитивне враження: дружній колектив, лояльне керівництво, відсутність бюрократії, вільний графік роботи, корпоративна англійська, також оплачується навчання та надається техніка. Завжди є можливість надати зворотний зв`язок чи запропонувати свої ідеї. Компанія має зручний офіс у Вінниці і майже щотижня проводяться корпоративні заходи для всіх співробітників. Відчувається, що кожного працівника цінують і підтримують в роботі, приємно бути частинкою колективу.