The Gravity Agency

Київ, Львів, Дніпро, Запоріжжя

Хотіла б написати свій відгук, так як за 8 років роботи в агенції я пройшла великий професійний шлях, від початкового рівня до сеньйор спеціаліста. Агенція дала мені можливість працювати зі складними й цікавими задачами та проєктами, зокрема з хантингом кандидатів у доволі вузькі та непрості ніші, що дуже сильно прокачало мої навички та експертизу.

Окремо хочу подякувати менеджменту за вклад у мій розвиток, підтримку та довіру. Було дуже цінно працювати в середовищі, де менеджери відкриті до діалогу, фідбеку та справді зацікавлені в рості команди.

Це місце, де можна багато навчитися, вирости як спеціаліст і отримати сильний практичний досвід. Я вдячна за цей етап свого професійного життя та всім людям, з якими довелося працювати поруч.

Нарешті добралась, щоб написати відгук. Маю досвід чудової взаємодії з рекрутеркою Юлією Філіпенко. Враження від спілкування дуже приємне, Юлія уважно і підтримуюче супроводжувала мене протягом етапів відбору, тримала в курсі мого статусу як кандидата, і що особливо цінно — коли я висловлювала якісь сумніви, додаткові уточнення, завдяки роботі Юлії це завжди брали до уваги, переглядали нюанси домовленостей, та йшли на зустріч. Юлія була чудовим посередником між мною і компанією, і це чи не найбільш позитивний процес відбору, який у мене був. Ти відчуваєш що тут люди на твоєму боці, і ти співпрацюєш, а не проходиш колами пекла.
П.С. Дуже хотілось віддячити за нашу співпрацю, тож цей відгук пишу з задоволенням :)

Підтримали: Nataliia Piantkivska

Мала досвід взаємодії з агенцією. Близько трьох місяців тому до мене постукався рекрутер The Gravity Agency, а вже вчора я закрила випробовувальний термін в новій компанії. Процес найму був дуже швидкий, якісний, зрозумілий. Владислав був постійно на зв’язку, давав зворотні коментарі. Офер отримала за 2 тижні рекрутмент-процесу, що в наші часи — надзвичайно швидко. Бажаю успіху всім, хто співпрацює з агенцією.

Підтримали: Nataliia Piantkivska

Процес взаємодії з агенцією залишив дуже позитивне враження. На всіх етапах — від першого контакту до фінального фідбеку — була можливість прозоро й професійно обговорювати всі деталі. Приємно, коли процес найму будується на взаємоповазі й конструктивному діалозі.
Особливо хочу відзначити роботу рекрутера Владислава за відкритість і підтримку. Не могла не зауважити, наскільки він добре орієнтується в специфіці ролі, бізнес-контексті і вміє підтримати змістовну дискусію.

Я дуже задоволений процесом найму в компанії. Від початку до кінця мені було приємно взаємодіяти з командою. Спочатку я отримала детальну інформацію про вакансію, що дозволило мені краще підготуватися до співбесіди.Співбесіда проходила в дружній та професійній атмосфері, що допомогло мені розкрити свої здібності. Я також оцінюю те, що команда уважно вислухала мої запитання і надала корисні відповіді.Процес був організований та ефективний, а комунікація була на високому рівні. Я відчуваю, що моя кандидатура була оцінена справедливо. Дякую за цей приємний досвід!

Працюю в The Gravity Agency на позиції Senior Recruiter вже понад 3 роки, і можу з упевненістю сказати — це одна з найкращих компаній, з якою мені доводилося співпрацювати. Тут все на найвищому рівні: налагоджені процеси, цікаві та дійсно перспективні вакансії, сучасні рекрутингові інструменти, які значно полегшують роботу. Команда професіоналів, підтримка керівництва та відкритість до нових ідей створюють середовище, де хочеться розвиватися та досягати результатів. Рекомендую The Gravity Agency як надійного роботодавця!

Пробувався на позицію рекрутера в The Gravity Agency. Пройшов кілька етапів відбору включно з тестовим завданням. Спілкування було коректним, етапи організовані, зворотний зв’язок надавали вчасно і в цьому плані все ок.

Але в підсумку після трьох етапів співбесіди одне з яких було тестове завдання що зайняло кілька годин мого часу я отримав фідбек у якому однією з причин відмови назвали відсутність досвіду в комунікації з клієнтами. Ще на першому етапі я відкрито сказав що не мав прямої роботи з клієнтами. Якщо цей момент був одним із ключових то краще було зупинити наше спілкування ще на першому етапі.

Також у фідбеку зазначили що в мене недостатньо досвіду зі складними вакансіями. Це дивує адже я чітко проговорював на обох співбесідах що веду кілька сіньйор позицій на поточному місці роботи. Саме цей досвід і був частиною мого профілю який я презентував з самого початку. Тому така оцінка виглядає щонайменше неузгодженою з тим що обговорювалося в процесі.

Загалом процес залишив змішане враження. Базова взаємодія була ок але бракувало чіткості в очікуваннях до кандидата.

Підтримали: Viktoriia Anna

Дякую за ваш фідбек Тарасе!

Мені шкода, що процес залишив у вас змішане враження, хоча дуже ціную ваші слова про коректну комунікацію та організацію етапів — для нас це справді важливо.

Ми дійсно багато інвестуємо в побудову сильної команди й робимо акцент не лише на технічних знаннях, а й на soft skills — емоційний інтелект, зрілість у комунікації, гнучкість у взаємодії з замовниками. Іноді саме ці якості стають ключовими у фінальному рішенні, навіть якщо hard skills вже сформовані.

Окрім того, як агенція, ми також сфокусовані на пошуку молодих талантів із потенціалом до швидкого зростання в середовищі високої динаміки та складних проєктів. Тому рішення щодо кандидатів завжди базується на цілісному сприйнятті профілю та відповідності конкретній ролі та етапу росту команди.

Ваше зауваження про неузгодженість в очікуваннях абсолютно слушне — це наша зона росту, і ми вже переглядаємо процес первинної комунікації, щоб бути ще чіткішими з початку.

Щиро дякую за ваш внесок і витрачений час. Бажаю вам лише крутих можливостей у подальшій кар’єрі — ваш досвід і амбіції це дозволяють.

З повагою,
Наталія Пянтківська
CEO, The Gravity Agency

Перейти до дискусії

Працюю тут вже понад 5 років, і цей час пролетів геть непомітно:)
Зараз займаю позицію TL Recruitment у неймовірно професійній та дружній команді. Кращого роботодавця в мене не було :)

Робота в Гравіті не тільки надихає на досягнення нових вершин, але й забезпечує можливості для особистого зростання та професійного розвитку. Ініціативи завжди підтримуються, що створює круту атмосферу як в команді, так і загалом в компанії.
Тут і колеги які тебе підтримають, і менеджмент який все підкаже, задасть вектор твоєму розвитку.
А клієнти — це наші партнери — і можливість бути рекрутером для невеликого стартапу, або великої продуктової компанії з 200+ співробітників!

Різноманіття задач і викликів дуже мотивує!

Тружусь в Gravity Agency с ее основания. Задач хватает на любой вкус и цвет: от интернатуры в маркетинг-вертикали до архитекторов систем управления ракет-носителей. Работа ведется только с продуктовыми компаниями. Отличный менеджмент. Высокая динамика. Очень комфортные условия труда. А команда — сказка моей жизни :) Большое количество внутренних обучающих воркшопов.

Работаю в кампании 3-й год, всем очень довольна и останавливаться не собираюсь!
Крутая команда которая всегда поддержит и поделиться опытом, возможность развития и достаточно конкурентная система мотивации. Процессы налажены, работать очень комфортно а главное интересно, каждая вакансия как новый вызов, одним словом скучно не бывает)
Отдельно хочу отметить лояльность руководителей и поддержку в сложных кейсах. Я довольна что попала именно в эту компанию, приходила без опыта, с помощью менторов быстро влилась в процесс и практически сразу начала закрывать свои первые вакансии.

Если вы в поиске стабильной компании, с командой профессионалов/друзей и интересными вызовами-то вам непременно к нам!

В сентябре отметила 5 лет работы в компании и безумно этому счастлива.
Огромное разнообразие вакансий, что не дает соскучиться и есть возможность постоянно развиваться. Большой плюс, что работаем только с продуктовыми компаниями. Возможность влиять на процессы и напрямую коммуницировать с ТОПами компаний. Классная команда рекрутеров и профессионализм рвуководителей, лучшая компания, в которой удалось работать.
Из плюсов еще выделю структурность и системность процессов, разнообразие вакансий, поддержка менторов, ТЛов, возможность роста и развития, шеринг знаниями, есть четкая система оценки и обучения. Прямая и открытая коммуникация.
Став частью команды — вы не пожалеете)