The APP Solutions

Київ

Пройшов 2 співбесіди. Перша була з Рекрутером і друга з ПМом. Після другої співбесіди (у Середу) отримав повідомлення що максимум до п’ятниці буде відповідь, чи буде наступний етап.

В Середу наступного тижня я вирішив поточнити, чи не забули про мене, на що отримав галочку про прочитане повідомлення і тишу у відповідь.

Вітаю!
По-перше, ми приносимо наші вибачення за ситуацію, яка склалася. Зазвичай ми докладаємо всіх зусиль, щоб кожен кандидат отримував фідбек вчасно😔
По-друге, оскільки ситуація вже склалася, ми зробили спробу її виправити та надали детальний фідбек Владиславу, а також покращили внутрішню систему контролю надання фідбеків кандидатам. Будемо робити все можливе, щоб дана ситуація була останньою.
Ще раз дякую за фідбек, який дає можливість ставати краще і вдосконалювати систему цінностей🫶

Мала можливість працювати в компанії по лютий 2021 року. Організація роботи в цілому стандартна, є можливість гнучкого графіку. Виплати були вчасні. Єдине прошу прибрати інформацію з zoom info що я і зараз працевлаштована. Не працюю в компанії уже як 3 роки.

Мала можливість пройти співбесіду з рекрутеркою (Анастасія Лоза) на позицію РМ, була приємно вражена, одразу відчувається що людина на своєму місці та займється улюбленою справою. Це була без перебільшень одна з найкращих моїх співбесід, максимально легке і невимушене спілкування, всі питання по суті, вийшло дуже продуктивно. Фідбек надали вчасно.)

Максимально не компетентний підхід, якась інфантильна поведінка працівників. Я не кажу, що компанія має сплачувати виконання тестового завдання, але на витрачений час будь-якого кандидата має бути релевантне ставлення та відповідний фідбек!

Маючи винятково хороший досвід спілкування з Kate Orlova та Olena Vodovatova не можу не залишити відгук. По перше, з початку від самого знайомства і протягом перемовин процес був дуже чітким, швидким, а саме спілкування відвертим, правдивим, вкрай людяним та щирим. Компанії пощастило мати таких працівників. Дякую Катерині та Олені — ви неймовірні, дівчата!

Александр, спасибо за отзыв !

Хочу добавить деталей по вашему фидбеку.
На данном интервью была я, и после 5 минут ожидания на звонке , Никита пылся уточнить у вас, если ли проблемы с подключением.
К сожалению, уже через 7 минут после старта интервью, вы заблокировали Никиту и компанию во всех мессенджерах и соц.сетях.

Мы не смогли выйти с вами на связь для уточнения деталей, но будем рады возможности пообщаться в любое удобное для вас время.

Підтримали: Аня Бреус

Нашли, назначили интервью (Nikita Anisimov) и потом не пришли на интервью, и самое непритяное, что не пришли без предупреждения.
Разве так сложно написать, предупредить кандидата?
Не рекомендую!

Підтримали: Аня Бреус

Лише зараз дійшли руки написати відгук, але не написати його я просто не могла. В кінці травня проходила рекрутинговий процес на позицію рекрутера в компанію, комунікувала з Павлом (Pavel Tantsiura). Що я хочу сказати — враження просто неймовірні! Комунікація настільки приємна (склалося враження, що з тобою спілкуються, як з особливою людиною). Було кілька етапів — спочатку комунікація лише з Павлом, наступний етап — інтерв’ю з командою.Все було чітко, зрозуміло, швидко. Були круті запитання, були щирі відповіді, було тепле середовище. Ми змогли пояснити, чого очікуємо від співпраці і якою її бачимо загалом.
Було дуже-дуже неймовірно прикро приймати рішення не на користь співпраці, хоча якщо існують ідеальні компанії — мені здалося, що це вона. На момент прийняття рішення, вже опісля спілкування, я відкрила для себе, що рекрутинг мене виснажив, потрібно перейти в трішки іншу галузь і щоважливіше: не хочу підставляти спеціалістів і їх очікування: як не крути, бізнесу завжди потрібен результат і від роботи рекрутера залежить і дохід компанії в тому числі.
Сподіваюся, що наші шляхи ще не один раз перетнуться, з сильним теплом згадую наше спілкування. Щиро знаю, що ті, хто приймуть рішення приєднатися до команди — ще ті щасливчики)

Підтримали: Аня Бреус

Я работал в компании чуть более 3-х лет.
Компания — активный аутсорсер. Это позволяет поработать на самых разных проектах: от долгосрочных, для больших корпоративных клиентов, до стартапов, часть из которых становятся крупными бизнесами.
В сочетании с тем, что в компании не практикуется микроменеджмент, всегда есть обширные возможности для развития.
Гибкий график, приятный коллектив — все это в наличии))

Підтримали: Аня Бреус

Мне нравится работать в компании, потому что я точно знаю, что меня ценят — это мотивирует :) Плюс отношения в команде очень тесные и это тоже помогает просыпаться утром и идти на работу не как на каторгу, а как туда, где ты на своем месте. Личное и профессиональное развитие тоже поддерживают, а для меня это важно, потому что всегда есть куда развиваться и становиться лучше — как в плане работы, так и в плане различных личных качеств (например, работа в команде) :) Короче, мне тут нравится :)

Проработал в компании около 7 месяцев, остался доволен.

Довольно здоровая рабочая атмосфера, адекватные руководители проектов и активный темп работы (скучать не приходится). Офис просторный, удобный (кроме расположения) и функциональный.

Вообще рекомендую эту компанию как для новичков, так и для профи. Я думаю здесь обоим категориям специалистов найдется место.

+ у компании есть свой конференц-зал в котором часто проходят тематические доклады от профессионалов со всей Украины и вы можете стать их слушателями.

Підтримали: Аня БреусZee Gimon

Мне нравится работать в компании The App Solutions, потому что, все вокруг способствует профессиональному развитию: классный офис, каждый человек из команды rock star в своем деле, HR-команда отличнейшая, интересные задачи, поддержка со стороны CEO, корпоративы. За эти 1,5 года я выросла как за 3, в проф.плане. Я благодарна компании The App Solutions за условия работы, за компенсационный пакет и за сложные и интересные задачи. Спасибо.

Чудова компанія, чудові люди, цікаві проекти)) сподіваюсь колись повернусь до вас)

Very good environment, friendly and professional team, ambitious goals. I’m happy to work here)

Підтримали: Yuliya Yakovlieva

Happy to work here! It’s pleasure to work with independent and involved experts and help them to deliver cool projects. Thanks, guys:)

Підтримали: Yuliya YakovlievaAnton Fedulov

I highly recommend The APP Solutions Company to everyone who’s searching for great carreer prospects or for a team to work on their project. Transparent and innovative approach to development process ensures highest quality of performance and results which ensure long-term cooperation.

Підтримали: Anton Fedulov

Strong development culture of The APP Solutions team makes these guys a reliable partner for their clients. Making the best use of latest technologies made this unique and supportive team of mobile development experts an inspiring partner for businesses around the world.

Підтримали: Ирина Тривайло