В TerraPromo працюю нещодавно, з самого першого дня була вражена атмосферою в колективі, взаємодією між співробітниками. Як новачку в даній сфері, для мене було важливо отримувати підтримку та поради, як від колег, так і від керівництва, коли це необхідно. Для мене це новий, цікавий досвід, нові навики, які я отримую, виконуючи поставлені мені задачі. Дуже подобаються цікаві спільні корпоративи, які влаштовуються для команди — це додаткова можливість поспілкуватися і більше розуміти один одного.

Моя робота в компанії протягом майже трьох місяців була дуже позитивним досвідом для мене. Один з найбільших плюсів цеї компанії — це команда. Всі колеги дуже дружелюбні, завжди готові допомогти та поділитися своїм досвідом. Робота в такому колективі дійсно надихає і мотивує до досягнення кращих результатів.

Лояльне керівництво також варто відзначити. Директор і керівники завжди відкриті до ідей та пропозицій. Вони розуміють важливість кожного співробітника і намагаються створити максимально комфортні умови для роботи.

Ще однією перевагою є зручне місцезнаходження офісу. Легкий доступ до офісу дозволяє зекономити час на дорогу і зосередитися на важливих завданнях.

Загалом, робота в цій компанії для мене — це чудовий досвід, і я дуже вдячний за можливість бути частиною цієї команди.

Працюю в компанії Terra Promo трішки більше року. Приходив помічником seo, через деякий час з допомогою колег, став seo-спеціалістом. Компанія надає все для розвитку, сприятливі умови, можливості для кар’єрного зростання. Хочу відмітити взаємодію між відділами та у відділах вцілому, кожен допоможе у будь-яку хвилину. Все подобається, та впевненний, що незабаром компанія стане світовим лідером)

Підтримали: Семен

Працюю помічницею у SEO-відділі трохи менше місяця. З перших днів я мала тільки загальне уявлення про цю сферу, але мені активно допомагали та усе пояснювали, і за тиждень-два я вже можу самостійно виконувати багато різних задач. Тут завжди панує неймовірно позитивна атмосфера, колеги надихають на досягнення найкращих результатів. Кожен день відчуваю підтримку та розвиток своїх здібностей. Дуже важливим є те, що у цій компанії дійсно надають можливість здобувати досвід студентам. Дякую, що допомагаєте мені рости як фахівцю!

Підтримали: Семен

Работаю в Terra Promo уже 4-ый месяц. Сразу очень понравилась теплая и дружная атмосфера в команде и одним из огромных преимуществ, которые я получила в компании — это рост и развитие, знания и практика в работе с разными типами бизнесов. Также, возможность общения и обучения у опытных и знающих специалистов.
Тем, кто нуждается в услугах и помощи в продвижении, могу уверенно сказать, что это будет правильный выбор, так как на стороне компании делается очень многое для того, чтобы бизнесы добивались тех результатов, которые они хотят получить. А для команд каждый проект — это огромный опыт)

Підтримали: Семен

Працюю в компанії протягом двох років. Розпочала роботу в якості помічника та зараз, з великим задоволенням, виросла до рівня мідл SEO спеціаліста.

Протягом цих двох років роботи, я мала можливість зрости і розвиватися в SEO. Компанія надала мені гарні умови для навчання, участь в роботі з проектами з спеціалістами вищого рівня, а зараз вже самостійно веду проекти. Вдячна за допомогу та підтримку, яку я отримую, що повірили в мене і допомагаєте ставати краще!

Підтримали: Семен

Компанія вкладає великі зусилля в професійний розвиток своїх співробітників. Прийшовши з базовими знаннями, три місяці тому, на посаду помічника SEO-спеціаліста, я і не думала, що за такий короткий час зможу отримати таку кількість досвіду. Радує той факт, що переді мною відкриваються двері для нових викликів, і це завдяки взаємозацікавленності та відкритості людей, що я тут зустріла.

Компанія TerraPromo ставить акцент на якість та результативність, але при цьому підходить з розумінням до балансу роботи та особистого життя.

Підтримали: Семен

Работаю в Terrapromo уже почти год. Повезло попасть в эту динамично растущую компанию в тот непростой период в 2022 году, когда многие бизнесы закрывались и найти работу было сложно в принципе. Это помогло мне не просто удержаться на плаву, а продолжить профессиональный рост, поработать со множеством разных ниш и проектов. В данный момент я перешел на дожность PPC Team Lead. Руководители компании оказывают максимальную поддержку, в целом коллективе дружественная и позитивная атмосфера. Сейчас внедряется много нового и интересного.

Підтримали: Мария ЧернухаСемен

Працюю в TerraPromo вже рік. Хотілося б відзначити — професіоналізм керівництва, а також дружній колектив, в якому завжди можеш розраховувати на підтримку та допомогу. Атмосфера в колективі сприяє як професійному так і особистому розвитку. Дуже радий працювати в такій перспективній компанії, що активно розвивається!

Підтримали: Мария ЧернухаСемен

Працюю в Terra Promo на посаді Помічника SEO спеціаліста три місяці. Хочу відзначити, що це професійний та організований колектив, в якому кожен працівник може розвивати свої навички та знання.

В Terra Promo панує дружня та підтримуюча атмосфера. Колеги завжди готові допомогти один одному та ділитися досвідом. Керівництво компанії дбає про своїх працівників та створює умови для комфортної роботи.

Я вдячна Terra Promo за можливості для професійного зростання у такому чудовому середовищі.

Підтримали: Мария ЧернухаСемен

Працюю в компанії з вересня 2022 року. Прийшовши без досвіду на позицію помічника SEO-спеціаліста, виріс до рівня Junior. Керівники та вся команда щодня підтверджують свою професійність, та адекватність у прийнятті рішень. Тут розуміють, довіряють, підтримують і сприяють повноцінному всебічному розвитку. Люблю і ціную команду SEO, робота з нею, як окреме життя — хочеться проживати його щодня. За час роботи ні разу не було затримок з зарплатою. Умови праці в повній мірі задовольняють мої потреби, а проєкти — інтереси. Продовжую розвиватись разом з TerraPromo.

Підтримали: Мария ЧернухаСемен

Я розпочала свій шлях в TerraPromo пару місяців тому і з перших днів була приємно здивована, оскільки потрапила у теплий та приємний колектив, який більше сприймається як велика, дружна сім`я. Мені комфортно працювати в TerraPromo, оскільки я можу розвиватися та зростати як спеціаліст. Хочу підкреслити той момент, що я завжди отримую підтримку та поради, як від колег, так і від керівництва, коли мені це необхідно. Екосистема компанії розвинена дуже грамотно і коректно, що дозволяє співробітникам ефективно взаємодіяти між собою, не гаючи часу на зайву бюрократію, яка буває притаманна компаніям подібного типу, а клієнт, у свою чергу, отримує повний цикл діджитал послуг, для свого бізнесу. Я рада, що можу бути частинкою TerraPromo і ціную комфорт, перспективи, цікаві проекти, точки зростання та лояльність компанії до своїх працівників!

Підтримали: Мария ЧернухаСемен

З впевненістю сказати, що компанія TerraPromo є однією з найкращих. В компанії з осени 2021. Це місце, де можна розвиватися професійно та отримувати задоволення від роботи. Я раджу TerraPromo, як прекрасне місце для тих, хто шукає виклики та можливості розвитку у сфері SEO.

Підтримали: Мария ЧернухаСемен

Працюю з компанією вже близько року. Маю лише найліпші відгуки про «TerraPromo». Працюючи у цій компанії, я маю можливість зростати як особистість, так і як спеціаліст. Дякую компанії за можливості реалізації свого потенціалу, також дякую чудовому відділу SEO, за найкращий колектив, та керівнику Терещенко Семену, за залученість у життя команди, та усієї компанії, вміння слухати та підтримувати! Гідна оцінка праці та комфортні умови для роботи.

Підтримали: Мария ЧернухаСемен

Работаю с компанией «Terrapromo» на протяжении уже года. Дружная, профессиональная команда, которая поддержит, объяснит, что не понятно, грамотно поставит задачи и выполнит работу на высоком уровне. Интересные проекты, на которых ты чувствуешь, что развиваешься как специалист и улучшаешь свои профессиональные навыки. Достойная и своевременная оплата труда, без задержек.
Рекомендую !

Підтримали: Мария ЧернухаСемен

Мала можливість працювати у Terra Promo більше 2 років, тому у мене є що сказати) Це супер компанія для професійного розвитку, для втілення креативних ідей та класних людей . Хочу підмітити, що компанія завжди готова допомогти та надати будь-яку підтримку, якщо це необхідно. Весь коллектив дуже лояльний, дружелюбний та без пасивної агрессії. Тому в компанії завжди приємна та позитивна атмосфера. Чесність, прозорість, підтримка, розвиток, гарні емоції та класні проекти — це все про Терра Промо!

Працював у агентстві Terrapromo три роки і можу із впевненістю сказати, що це прекрасне місце для розвитку в digital сфері.

Прийшов сюди ще будучи студентом та за цей час виріс до позиції team lead платної реклами. Отримав гарний досвід роботи починаючи від налаштування рекламних кампаній в Google ads, Meta Ads до управління командою з трьох людей. Керівництво компанії завжди підтримує нові ідеї та зацікавлене у професійному та особистісному розвитку працівника. Графік роботи дійсно гнучкий. Керівництво пішло на зустіч і я зміг поєднувати і роботу і навчання. Колектив дружній, тут завжди панує тепла атмосфера. Компанія часто влаштовує різні івенти та тім білдинги, в яких можна взяти участь та провести час з задоволенням.

Я радий, що мав можливість працювати саме в компанії Terrapromo та бути її частиною.

Отвратительное отношения к людям . Сначала просят сделать тестовое задание . Проверяли тестовое задание неделю, после чего получил положительный ответ и меня пригласили на собеседование. Я отменил свои планы , что бы прийти на встречу , и в день собеседование мне пишут : «Спасибо за ваше тестовое задание, но я принял решение не проводить собеседование с вами.», В ходе разговора был негативный тон со стороны работодателя.
Общение происходило с неким Юрием Егоровым , с таким руководителем работать — не уважать себя . Желаю всем найти своё уютное и приятное место , а не где на вас будет литься негатив .

Підтримали: GabryEli