Teplin

Київ, Барселона (Іспанія)

17 квітня 2025 15:16

Kseniia Taran, Project Manager

Проходила відбір на позицію Project Manager у Teplin. Залишились дуже теплі враження.
Процес рекрутингу був прозорим, швидким і доброзичливим. Усі етапи проходили чітко, без затягувань.

Комунікація з Богданою була дуже дружньою та легкою, завжди відчувалося, що вона любить свою роботу та чітко розуміє, що потрібно для бізнесу та компанії.

Дуже вдячна Ніку за виділений час і надзвичайно цікаву технічну співбесіду.

Навіть попри те, що я обрала іншу пропозицію, мені було нелегко прийняти рішення, адже це саме те місце, де відчувається можливості для розвитку, підтримка команди та здорову, злагоджену систему роботи.

Залишаю Teplin у своєму «wish list» компаній, з якими хотілося б попрацювати в майбутньому.

Бажаю вам тільки успіху та ще більше крутих людей у команду!

Підтримали:  Karyna Medvediuk

Ксеніє, дуже дякуємо тобі за такий щирий і теплий відгук 💛
Було справді приємно познайомитись і поспілкуватись. Ти залишила дуже круте враження — професійна, відкрита, з тобою було легко та приємно комунікувати на кожному етапі.
Дуже цінно, що поділилася враженнями від процесу — дякую!
Раді, що все пройшло комфортно і залишило після себе приємні емоції — навіть попри те, що наразі наші шляхи трохи розійшлись. Але ми теж залишаємо тебе у своєму «wish list» :)

Успіхів тобі на новому етапі кар’єри!
P.S. Нік теж передає вітання — спілкування з тобою було дуже приємним і залишило тільки позитивні враження)

Підтримали: Kseniia Taran

Дуже перепрошу, рекрутер, з яким я спілкувалася, звати Каріна.)