Одразу ж відмовили, коли я сказав, що не хочу бронювання, пояснивши це наступним чином:
«Ми розуміємо, що ти наразі не плануєш оформлювати бронювання, тому бачимо тут певний ризик щодо стабільності залучення.»
Кому війна, а Teletactica — бізнес ¯\_(ツ)_/¯
Доброго дня, Олександре.
Оскільки я вас супроводжувала по всім стадіям, то вважаю за потрібне відповісти на відгук.
Перш за все, дякую за ваш зворотній зв’язок та час, який ви приділили рекрутмент процесу.
Компанія Teletactica стабільно існує на defense tech ринку, з роками ми випрацювали моделі ефективної роботи і маємо чіткі очікування щодо профілю нашого кандидата і його софт скілів та тривалості залучення в наші продукти, оскільки в першу чергу відповідально закриваємо технічні потреби для Збройних Сил України.
Шкода, що ви сприйняли нашу відмову у такий спосіб, адже ми чесно пояснили основну причину — стиль комунікації не відповідав рівню відкритості та проактивності, якого потребує саме наша команда. Ваш відгук лише зміцнив нас у впевненості, що рішення було правильним.
Питання бронювання не було визначальним у відмові — під час першої розмови ви самостійно зазначили, що не плануєте оформлювати бронювання, і ми все одно продовжили комунікацію, запросивши вас на співбесіду, щоб детально обговорити ваш досвід і потенційну співпрацю. Також, озвучення ризиків було згадане мною обґрунтовано — наш продукт є складним і вимагає тривалого періоду онбордингу, тому стабільність та фокус команди для нас є визначальними. Ми орієнтуємося на довгострокову співпрацю, а бронювання спеціалістів є частиною цієї стратегії.
З повагою,
Марина