15 листопада 2023 15:08

Helga Tugay, QA engineer

Спілкуються мовою агресора, заперечують збройну агресію рф. зокрема, QA manager Denis Azanov стверджує, що він поза політикою та його рідна мова рососійська, і як тільки ми торкнулись мовного питання, почав грубити.

Добрий день, Ольго! Я та мої колеги повністю підтримуємо вас у прагненні комунікувати українською мовою. Водночас нам прикро бачити, що ви зробили висновок про наше заперечення збройної агресії країни-терориста.

Як європейська мультинаціональна компанія ми за демократичні цінності та повністю на боці України в російсько-українській війні. Також принципово не наймаємо кандидатів з РФ та Білорусі, не співпрацюємо з тамтешніми бізнесами. А працівників з України, що вирішили захищати Батьківщину, компанія підтримує матеріально.

Ваш зворотній зв’язок це привід для нас іще раз обговорити внутрішні комунікаційні політики, зокрема мовні. І компанія, і кожен з її працівників прагнуть вдосконалюватися. На шляху до досконалості трапляються помилки, але ми виправляємо їх, у тому числі з вашою допомогою.

Сподіваюся, що зараз ви в безпеці. Нехай день буде мирним!