TechMission - IT education Academy

Київ, Oakland, California

24 серпня 2022 18:48

Anna Volynska, Head of Sales в TechMission - IT education Academy

Всім привіт!)

Хочу поділитися своєю історією знайомства та роботи з компанією.
Зараз я займаю посаду Керівника Відділу Продажів та вже більше року співпрацюю з TechMission.
Наше знайомство відбулося, коли компанії знадобився підрядник для побудови відділу продажів і ми тісно співпрацювали як клієнт — виконавець більше року.

Нашу команду також захопила місія компанії: «Змінювати якість життя студентів за рахунок здобуття навичок 21го діджитал сторіччя».
Ми настільки зійшлися у поглядах та відданості своій справі, що прийняли рішення провести об’єднання команд і зараз ми працюємо повноцінно однією компанією задля досягнення нашої спільної мети.

Я працювала з різними онлайн-школами, курсами, академіями і знайома зі всіма підводними каменями цієї ніші, але підхід в TechMission особисто для мене є прикладом компанії де не тільки поважають кожного зі співробітників та студентів, але і будують здорові відносини з командою та клієнтом.

Знаєте, часто кажуть, що компанія та відношення до співробітників «перевіряється» в кризових ситуаціях. І я з цим повністю згідна.
А в нинішніх обставинах можу з впевненістю сказати, що TechMission є взірцем на ринку онлайн-навчання в цьому плані.

Щиро вдячна за досвід, котрий вже отримала з цією командою, за реалізацію сміливих ідей та можливість розвитку а також за те, що ми робимо для наших студентів та співробітників!
Рада бути частиною TechMission і рухатись разом до нових вершин.

Рада, що колись зійшлись зірки та ми «знайшли один одного». Дякуємо тобі за твою віддачу для розвитку всієї компанії, не тільки відділу продажів 💙