9 грудня 2025 15:32
Проходила процес рекрутингу в TechMagic двічі, і обидва рази була приємно вражена високим рівнем організації та ставленням команди.
Перший раз я познайомилася з компанією завдяки Марії. Комунікація, співбесіди та презентація оффера були на чудовому рівні — одразу відчувалася сила команди та її відкритість. Тоді я прийняла контрофер від поточного роботодавця, тому наші шляхи тимчасово розійшлися.
Другий раз, у 2025 році, коли знову шукала роботу, я натрапила на їхню вакансію й дуже зраділа можливості спробувати ще раз. Цього разу процес був швидшим і простішим, оскільки мій профіль уже був у системі — це дуже приємно здивувало. Я познайомилася з рекрутеркою Анастасією, яка оперативно надавала фідбеки, відповідала на всі питання і загалом вела комунікацію надзвичайно професійно та приємно.
Після технічної співбесіди я отримала оффер у той самий день — і з великим задоволенням його прийняла.
Наступний мій відгук буде вже після випробувального терміну!