28 листопада 2025 11:22
З мого досвіду роботи в TechMagic за 3 роки, можу сміливо сказати, що це чудова компанія для роботи. Тут стабільно, і мій досвід із першого дня був лише позитивним.
Одна з найбільших переваг — це гнучкість. Є крутий офіс у Львові, але ніхто не змушує працювати саме звідти. Ви самі з командою вирішуєте, як вам зручніше, і це дає чудовий баланс між роботою та особистим життям. До того ж, компанія організовує зустрічі — це гарна можливість побачитися наживо й добре провести час разом.
Робота теж завжди цікава. Є можливість долучатися до різних проєктів для клієнтів із найрізноманітніших галузей, тож постійно вчишся чомусь новому і точно не нудьгуєш.
Керівництво також чудове — підтримує, відкрите та справді стоїть за своїми людьми, не ставлячи себе вище інших. Для мене важливо й те, що цінності компанії близькі до моїх власних.
Загалом, якщо ви шукаєте класне, стабільне місце з цікавими проєктами, сучасною атмосферою та, ледь не найголовніше, приємними та чудовими людьми — однозначно рекомендую розглянути TechMagic.