TechMagic

Київ, Львів, Краків (Польща)

24 березня 2025 20:51

Елизавета Сидоренко, Test Engineer в Dev.Pro до 07.2023

Хочу поділитися негативним досвідом взаємодії з компанією під час процесу найму на позицію QA Engineer.

Після відгуку на вакансію зі мною зв’язалася Yuliia Nochovna, і ми домовилися про дзвінок на 3 березня о 15:00. Однак, у призначений час на зустрічі нікого не було. Через 5 хвилин я отримала навіть не новий лист, а оновлений інвайт на наступний день із приміткою, що у Юлії виникли технічні складнощі, через які вона не може залогінитися в Google Meet.

Я висловила своє невдоволення ситуацією та запропонувала альтернативний спосіб зв’язку, однак відповіді не отримала. Наступного дня, приблизно в час запланованого дзвінка, мені повідомили, що ситуація з вакансією змінилася і я більше не розглядаюся як кандидат. При цьому жодних пояснень щодо змін надано не було, а вакансія залишилася активною.

Після цього випадку на мої подальші відгуки в компанію не надходить жодного зворотного зв’язку. Такий підхід до кандидатів демонструє або відсутність професіоналізму або неповагу до часу претендентів і низький рівень комунікації. Подібний досвід викликає серйозні сумніви щодо корпоративної культури компанії та її ставлення до майбутніх співробітників.

Підтримали:  Valeriia Voitenko