7 лютого 2023 16:23
Незважаючи на факт того що в компанії працювала геть недовго мої відгуки про компанію лише позитивні: починаючи від процесу перших переписок із рекрутером і навіть завершуючи процесом припинення співпраці все було дуже відкрито, чесно та справедливо.
Проект на якому вдалось попрацювати був цікавим з точки зору нових технологій, організаціі робочих процесів та можливості зростання.
Коротко описати всі чесноти компанії можна в однією ситуацією. В перші дні онбордингу на колі з колегою який на той час працбвав вже майже рік в компанії на питання «Як тобі взагалі компанія і її ставлення до працівників?» він відповів «Знаєш, тут якщо щось і обіцяють то обовязково його виконують» — саме таку роботу і вдалось побачити.
Тому як на мене компанія про все те краще що може бути в українській айтішечці — класних розумних і відповідальних людей навколо, постійну підтримка від HR та звісно відчуття себе частинкою чогось великого і класненького:)
Від мене TechMagic тільки кращі побажання подальших успіхів:)