Вітаю! Я отримала свій перший оффер у цій IT-компанії та пропрацювала майже рік.

Хотіла б поділитися своїми враженнями. У компанії приємна атмосфера: колеги доброзичливі, а робоче середовище комфортне. Керівник професійний, відкритий до спілкування та готовий допомогти при необхідності. Робота над проєктами дозволяє розвивати свої навички та отримувати новий досвід. Рекомендую цю компанію тим, хто шукає хороші умови для роботи в сфері ІТ.

Підтримали: Валентина Гура

Любо, дякуємо за теплі слова про нашу компанію!

Всім привіт, хочу залишити свій відгук про навчання на курсі PHP Laravel: інтенсив. В мене був сумний досвід навчання на курсах PHP, тому наважитись спробувати ще раз було тяжко. Вирішив що це буде моя друга і остання спроба, тому довго обирав і зупинився на Мережних Технологіях. Це було однозначно правильним рішенням, все було на висоті починаючи від менеджера який допоміг обрати курси і до самого завершення навчання. Окреме дякую викладачу Дяченку Сергію, знати PHP може багато людей, але вміти викладати не кожен зможе. Все було цікаво, зрозуміло і саме головне на реальних прикладах. Я дуже вдячний вам за курси і однозначно рекомендую тим хто хоче, та ще сумнівається! І є в мене маленьке побажання- хотілося б детальнішу роботу з GIT. P.S.Після завершення курсів почав працювати PHP розробником.

Артеме, дякуємо, бажаємо успіхів в якості РНР розробника! Побажання взято до уваги — будемо працювати над удосконаленням.

Чудовий центр! Корисні курси, професіонали викладачі!

Романе, дякуємо, головне — бажання навчатися!

Вітаю. Щойно завершив курс із вивчення фреймворку Laravel на PHP від TechExpert із викладачем Сергієм Дяченко. Основний фокус у підборі навчання був спрямований саме на кваліфікацію викладача. Після перегляду кількох уроків за викладанням Сергія прийняв рішення записатися на вищезазначений курс. Перше, на що звернув увагу, — достатньо велика кількість практики, фактично розгляд матеріалу відбувається через роботу над конкретним проектом, на якому відпрацьовуються базові прийоми роботи із фреймворком. Плюс доступна манера викладання матеріалу інструктором дозволила відносно швидко засвоїти базові операції і самостійно реалізовувати нескладні веб-додатки вже після 12-15 занять. Сергій викладав матеріал структуровано і надавав усі потрібні пояснення. Дякую Сергію за навчання.

Сергію, спасибі, що не побоялися довіритися нам :) Якість навчання — це головна мета для нас. Бажаємо удачі на новому шляху!

Я завершила курс HTML & CSS в даній компанії. Це мій перший досвід в IT,проте з впевненістю можу сказати, що дана компанія прикладає зусилля за для твого результату. Особливе дякую бажаю висловити викладачу курсу Троян Світлані- приділяє час кожному, відчуває аутсайдерів на курсі та окремо пропрацьовує тему. Що не дає відставати і йти нога в ногу з іншими учасниками курсу! Також дякую менеджеру Анні за постійний зв*язок з студентами і швидку відповідь коли були питання. Я винесла достатньо матеріалу з курсу щоб розпочати свою діяльність в даній сфері. ДЯКУЮ.

Олено, дякуємо і бажаємо вам знайти себе і розкритися в новій сфері.

Нещодавно проходила цікавий та корисний курс «MS SQL для програмістів і аналітиків у навчальному центрі «Мережні технології», викладач Євген Артамонов. Цим курсом я більше, ніж задоволена. При всій його складності для мене, викладач максиально просто пояснював досить складне, надихав своєю закікавленністю і самим предметом курсу, і тим, як він бажає донести знання до кожного. Відразу було зрозуміло, що викладає не просто теоретик, а, однозначно, практик, що визивало глибоку повагу. Він був готовий відповідати на будь-які питання, і прості від таких «чайників», як я, і більш складні, від тих, хто вже був дотичний раніше до предмету курсу. Своїм відношенням викладач просто надихнув на подальший розвиток в цьому напрямку. Дуже вдячна викладачу і всьому учбовому центру за прекрасний курс та його гарну організацію.

Олено, дякуємо та бажаємо не зупинятися на досягненому.

Хочу додати пару слів від себе про дану компанію. :) Був студентом на курсі QA: Testing from Scratch. Чому обрав цю саме цю компанію? — Відповідь, можливо банальна, але правдива)) ціна була більш конкурентною порівняно з іншими!) Курс починався буквально в день, коли дзвонив дізнатись деталі, тому часу на роздуми майже не було..) І так на початку вересня я занурився у терени тестування!) Відразу зазначу, що кількість студентів порадувала, нас було 5!)) Порадувала, тому, що я розумів, що викладач зможе приділити більше часу кожному студенту. І тут настав час трішки розповісти про викладача!) Атмосфера яка панувала на лекціях була реально домашньою, приємною, та невимушеною..) Не було відчуття що я викладач — і я все знаю, а ви зелені) Комунікація, спілкування, пояснення було прийнятним та дружнім!) Інколи ловив себе на думці, що тішусь від того, як Аня щось пояснює :D Викладачем була Ганна Заіка. Тепер трохи інфо про курс. Реально дуже багато матеріалу дається.. Багато це значить багато! Вам потрібно добре спланувати час, щоб все охопити і виконати всі д/з. І то не факт, що все стигнете..)) Додам також, що курс вам дасть знання, розуміння та навички які потрібно постійно відточувати і повторювати. Вчити щось нове кожного дня, якщо вирішили пов’язати себе з даним напрямком в ІТ. Із мінусів, конкретно для мене, досить швидкоплинний курс, тобто часу щоб «розжовувати» вам якусь тему особливо не буде. Тому, якщо щось пропустили або не достатньо зрозуміли, будьте готові надолужувати.. (Але є одне але! Аня завжди на зв’язку і готова допомогти будь-якої миті, вона неодноразово це повторювала, казала що можете писати навіть о 12 ночі..))
В цілому можу рекомендувати цей курс, для новачків! Успіхів!)

Романе, дякуємо за високу оцінку нашої роботи.

Я пропрацювала в Techexpert з 2013 по 2016, саме завдяки цій компанії я ввійшла в ІТ. Мене, яка тоді нещодавно закінчила КПІ, взяли на посаду «молодший аналітик» практично без досвіду, лише з бажанням рости і навчатися. І можливості для цього компанія надала, ще й які! За три роки я виросла з молодшого аналітика до керівника напрямку (з/п за весь час виросла майже в п’ять разів), попрацювала з кількома різними продуктами, декількома командами, набула безцінного досвіду багатьох проєктів, публічних виступів, презентацій, узгоджень і ще багато чого. Однією з багатьох переваг роботи у компанії є безкоштовне навчання у навчальному центрі «Мережеві технології» (за умови роботи в компанії протягом року з моменту закінчення навчання), це дійсно можливість навчатися у лідерів ринку, міжнародні стандарти програм і можливість сертифікації. Швидкість росту у компанії обмежена лише власною здатністю і здібностями кандидата :) Тут нема дискримінації ні за віком, ні за статтю, ні за будь-чим. Гарні можливості для новачків, яким була і я, і водночас — багато «старожилів», яким тут також добре, що демонструє, що в компанії все прекрасно. Є програма лояльності для працівників, та і загалом надійність і лояльність- це про Techexpert. Компанії можна довіряти, всі домовленості будуть завжди виконані, компанія надзвичайно чуйно допомагає співробітникам, яким з якихось причин потрібна допомога. Корпоративи завжди творчі, підтримка і поради колег доречні і потрібні. Окремо хочу сказати про керівництво: В’ячеслав Михайлович — дуже неординарний і надзвичайно розумний керівник, який може знайти спільну мову з усіма, жартувати, надихати і генерувати безліч цікавих ідей. Дякую за прекрасний досвід!

Ліда, дуже приємно читати такий відгук! Вдячні тобі, що поділилася своєю історією досвіду та враженнями від нашої Компанії!

Так вийшло, що в цьому році, мені довелося змінити свою сферу діяльності, де я пропрацював 12 років. Я вирішив спробувати себе, в новій для себе галузі, в ІТ-індустрії. Але для того, щоб стати спеціалістом, треба знання. Після довгого пошуку, обговорення, роздумів, та телефонних дзвінків з ІТ-школами, які пропонують свої курси, я зупинився на навчальному центрі «Мережні технології» від ІТ-компанії «TechExpert». Я обрав для себе курс «QA: Тестування з нуля» і не прогадав. Курс дуже крутий та дійсно насичений знаннями. Курс, де теорія тісно переплітається з практикою. З практикою, якої дуже багато. І це правильно, тому що, відточити свої вміння та навички, можна тільки на практиці! Чек-листи, тест-кейси, баг репорти, Jira, API, Postman, SQL, DevTools, Linux, Git, Gmeter, та ще багато цікавого та корисного опанували на курсі QA. Висококваліфікований вчитель, веде урок просто та зрозуміло, відповідає 24/7 на всі ваші 1000 запитань «що?» та «як?», перевіряє «домашку», все «розжовує», допомагає та дійсно навчає. Дякую вчителю, Ганні Заікі, за знання, терпіння, підтримку, увагу до моїх успіхів та невдач. Окрема подяка — за критику і погані оцінки... вони допомагали мені удосконалюватися.
Дуже багато, ще залежить, від самого учня, від його мотивації та жаги до нових знань.
Підсумовуючи, можна сказати, що весь навчальний центр «Мережні технології», працює над тим, щоб кожен учень дійсно отримав професійні знання, та міг використовувати отриманні знання та вміння на практиці у своїй роботі. Ви даєте дуже класну та хорошу базу для молодого спеціаліста.
Всьому колективу, «Мережні технології», величезне ДЯКУЮ, Ви молодці, так тримати! Всім міцного здоров’я та мирного неба!

Основа будь-якої компанії — це люди, тому дуже важливо, хто у твоїй команді. Важливо знати, що поряд ті, хто зроблять свою роботу вчасно, в повному обсязі, та ще й з родзинкою. Тішить, що молоді фахівці, які приходять у TechExpert звертають на це увагу і також, як і ти, вважають це важливим, а «старенькі» так само надійні, як і 20 років тому. По праву можна сказати, що висловлювання Генрі Форда: «Якість — це робити щось правильно, навіть коли ніхто не дивиться» це про нашу компанію та її підхід до людей та роботи. Декілька років тому один з наших минулих співробітників, якій проробив в компанії більш, ніж 10 років, порівняв TechExpert з ракетоносієм, якій виводить на орбіту все нові та нові «зірки» — професійних фахівців, підтримую його слова, це так і є.

Хороша компанія з домашньою атмосферою, де робочий колектив для тебе — родина. Багато хто починав кар’єру в Techexpert, а деякі працюють тут роками і навіть десятиліттями, а це про щось говорить. Тут на вас чекають виклики і цікаві задачі, які загартовують і навчають. І якщо ви перетнулися з Techexpert як працівник чи клієнт, або як партнер, знайте вам дійсно пощастило!

Перше приємне враження для мене був колектив. Часто про компанію кажуть, що в них гарний колектив, але тут він дійсно сімейний. Ти бачиш людей які горять тим, що роблять. Які можуть зробити більше і якісніше, бо їм в кайф. І це заряджає. Друге — це те що тут автоматизують все. Тож допобачення писанина, заради писанини. А отже нічого не губиться, не забувається й все робиться як слід.

Тож рекомендую всім.

TechExpert — чудова ІТ компанія, яка надає своїм співробітникам найкращі можливості для самореалізації і кар’єрного росту. Саме тут почався старт моєї трудової кар’єри і тут я отримала чудовий досвід роботи в великій міжнародній ІТ компанії.
Злагоджений колектив, лояльне керівництво, яке завжди готове йти на зустріч своїм співробітникам, перспективи розвитку, активний відпочинок і просто легка, дружня атмосфера — це те, що важливо для успішної роботи і саме це якнайкраще характеризує компанію TechExpert.

Работал с компанией и как заказчик и как сотрудник. Компания действительно работает как команда, где все вместе реализуют самые разнообразные проекты, как и положено качественному системному интегратору с матричной организацией.
Отличная рабочая атмосфера и коллектив, значительные возможности для профессионального роста.

Хорошая компания, в которой я отработала 5 лет. Прошла путь от помощника менеджера по продажам до системного аналитика.
Компания нацелена на долгосрочную работу с клиентами, поэтому, придя работать в нее, вы можете рассчитывать на большой опыт в разнообразных проектах и это касается любого отдела.
Отличительная черта Техексперта — прекрасный коллектив. Так сложилось исторически, что она притягивает к себе хороших людей. В компании вы найдете новых друзей, которые останутся с вами по жизни.
Атмосфера приятная, работается легко и руководство высоко ценит трудолюбивых сотрудников.

TechExpert — вполне прогрессивная украинская ИТ-компания. Работаю в ней с августа 2015 года. Высокая степень лояльности и демократичности со стороны собственников компании, удачно сочетается с системным подходом ведения бизнеса и правильной организацией бизнес-процессов. За мою практику, все договоренности по условиям труда с сотрудниками соблюдаются без проблем.

Компания старается подхватывать инновационные тренды на ИТ-рынках Европы и предлагать их украинским заказчикам. Основные задачи TechExpert — помогать в развитии украинской ИТ-сферы, внедрять сложные инфраструктурные решения, помогать в организации серверных и облачных решений. Также TechExpert предлагает программные продукты собственной разработки по автоматизации различных бизнес-процессов, системы Электронного документооборота, Корпоративного портала, системы автоматизации ИТ-процессов, а также по оценке Информационных рисков и пр.

Ну и еще один важный актив — отличный Учебный центр «Сетевые технологии», где любой желающий (в том числе и сотрудник) может пройти обучение и получить сертификат практически на любую ИТ-тематику.